Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjukam puslaiks, Koļesņičenko ar "Chernomorets" izlido uz 1.divīziju

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjukam puslaiks, Koļesņičenko ar "Chernomorets" izlido uz 1.divīziju
Vladimirs Koļesņičenko (pa kreisi)
Foto: www.chernomorets.odessa.ua

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši mūsu futbolisti. Pāvels Mihadjuks pēc ilgāka laika tika pie teikšanas "Dundee United" sastāvā Skotijas Premjerlīgā, Vladimirs Koļesņičenko spēlēja Ukrainas Premjerlīgā, bet mūsu Azerbaidžānas trijotnei neizšķirti.

Skotijas Premjerlīgas pēdējā, 38. kārtā, šodien "Dundee United", kas jau bija nodrošinājusi 3. vietu, savā laukumā ar 0:2 piekāpās 4. vietas īpašniecei "Hibernians". Pēc ilgāka laika laukumā tika mūsu aizsargs Pāvels Mihadjuks, kurš izmantoja pāris aizsargu savainojumus komandā un iekļāvās mājinieku pamatsastāvā. Diemžēl jau pēc puslaika (tas beidzās ar 0:1) Mihadjuks tika nomainīts, kas liek secināts, ka trešais uznāciens "Dundee United" rindās mūsu izlases futbolistam var būt pēdējais - sezonā atlicis tikai Skotijas kausa izcīņas fināls 15. maijā pret "Ross County", bet pēc tam līgums būs beidzies.

Ukrainas Premjerlīgas pēdējā, 30. kārtā, futbolā Odesas "Chernomorets" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Zarya". Mūsu pussargs Vladimirs Koļesņičenko šajā spēlē iesaistījās, iznākot uz maiņu 46. minūtē. Atvēlētajā laikā viņš ar vērā ņemamām aktivitātēm neizcēlās. Līdz ar to "Chernomorets" čempionātu noslēgusi 15. vietā 16 komandu konkurencē, izlidojot uz 1. divīziju. Pavisam nepatīkamas čempionāta beigās Odesas klubam, ņemot vērā, ka visu gadu klubs turējās "virs ūdens". Gada sākumā tika ziņots, ka Koļesņičenko noslēdzis līgumu pēc shēmas 1+1, kas nozīmē, ka līdz ziemai mūsu pussargam var nākties spēlēt Ukrainas 1. divīzijā.

Savukārt Azerbaidžānas čempionātā futbolā šodien tika aizvadīts priekšpēdējā, 31. kārta. Neizšķirti spēlēja gan Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter" (0:0 pret "Baku"), gan Pāvela Doroševa "Qabala" (0:0 pret "Neftchi"). Rubins laukumā pabija 70 minūtes un neizmantoja vienu labu iespēju gūt vārtus, Ģirts Karlsons savainojuma dēļ šosezon vairs nespēlēšot, savukārt Pāvels Doroševs kārtējo reizi nevainojami nospēlēja visas 90 minūtes, vairākkārt glābjot komandas vārtus. Pirms pēdējās kārtas četras komandas, tostarp 2. vietā esošā "Inter", pretendē uz čempionu titulu. Lai kārtu kaklā zelta medaļas, "Inter" jācer uz "Khazar Lenkoran" klupienu, kā arī pašai jāpieveic Doroševa "Qabala"...

Vēl divām spēlēm ārzemēs mūsējie nemaz nav pieteikti. Sofijas "CSKA" bez Viktora Moroza pieteikumā savā laukumā 29. kārtas mačā uzņem "Cherno More", savukārt "Ceahlaul" ar 0:2 piekāpās "International", kamēr Andrejs Butriks jau ir Latvijā un trenējās ar "Ventspili", vienlaikus gaidot papīrus no Rumānijas, lai varētu atsākt spēlēt kurzemnieku rindās.

Izmantotie resursi:
bbc.com
fpl.ua
pfl.az
gong.bg
prosport.ro

     [+] [-]

, 2010-05-09 19:10, pirms 14 gadiem
Inverness CT tagad varētu uzaicināt atpakaļ Mihadjuku, būtu latviešu duets aizsardzībā - Bulvītis, Mihadjuks.

P.S. Inverness CT atgriežas Skotijas Premjerlīgā.

     [+] [-]

, 2010-05-09 19:19, pirms 14 gadiem
picis rakstīja: Inverness CT tagad varētu uzaicināt atpakaļ Mihadjuku, būtu latviešu duets aizsardzībā - Bulvītis, Mihadjuks.

P.S. Inverness CT atgriežas Skotijas Premjerlīgā.
Bulvītis Inverness komandā nepaliks
ictfc.co.uk: TERRY LETS 6 GO | ICT News | ICT News | News |...

     [+] [-]

, 2010-05-12 12:04, pirms 14 gadiem
Žēl, ka izkrita...