Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Shinnik" pieprasa anulēt mača rezultātu pret "Spartak"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Shinnik" pieprasa anulēt mača rezultātu pret "Spartak"
"Spartak" - "Shinnik
Foto: ITAR-TASS

Jaroslavļas "Shinnik" kluba vadība ir iesniegusi oficiālas protesta vēstules gan Krievijas futbola federācijai, gan Krievijas Premjerlīgas vadībai.

Protesti tiek pamatoti ar to, ka regulāri atkārtojas precedenti, kad tiesnešu kļūdu dēļ cieš komandas rezultāti. Tas viss rada uztraukumu un aizdomas, ka tiesneši varētu būt sazvērējušies pret "Shinnik" klubu.

"Shinnik" vadība ir lūgusi aplūkot deviņas mača epizodes no komandas pēdējās spēles pret "Spartak", kurās kā uzskata kluba vadība ir pieļautas acīmredzamas kļūdas.

"Shinnik" vadība uzskata, ka pēdējā mača tiesnesis Dorošenko ir neobjektīvi novērtējis visas šīs epizodes. Pie tam "Shinnik" lūdz anulēt šī mača galarezultātu, sodīt mača tiesnešus un pieprasīt, lai tie publiski atvainojas klubam un tā atbalstītājiem.

Jaroslavļas klubs lūdz atcelt vairākas dzeltenās un sarkanās kartiņas, kuras komandai tika piešķirtas. Kā pēdējais lūgums šajās vēstulēs tiek minēts tas, ka klubs vēlas, lai uz 11. kārtas spēli pret "Rubin" tiktu nozīmēta ārzemju tiesnešu brigāde.

Atgādināsim, ka "Shinnik" sastāvā spēlē divi Latvijas futbolisti Juris Laizāns un Igors Stepanovs. Mačā pret "Spartak" Jaroslavļas klubs saņēma divus noraidījumus un uz komandas vārtiem tika nozīmēts apšaubāms 11 metru soda sitiens.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-08 15:08, pirms 16 gadiem
nau jegas,tik un ta nekas nemajnisies.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-08 16:17, pirms 16 gadiem
Pareizi dara!!!