Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"De Graafschap" svētdien pret "Zwolle"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"De Graafschap" svētdien pret "Zwolle"
Ģirts Karlsons
Foto: www.degraafschap.nl

Ģirta Karlsona pārstāvētais "De Graafschap" futbola klubs svētdien aizvadīs pirmo spēli play-off turnīra 3. un izšķirošajā kārtā par vietu "Eredivisie", spēkojoties pret "Zwolle".

Vakar vakarā kļuvis zināms, ka "De Graafschap" pretinieki izšķirošajā trešajā kvalifikācijas kārtā par vietu "Eredivisie" jeb Nīderlandes futbola čempionāta augstākajā līgā nākamsezon būs "FC Zwolle", kas izšķirošajā pārspēlē ar 1:0 pieveica "FC Den Bosch". "Zwolle" 2007./2008. gada sezonā "Jupiler League" jeb otrajā līgā izcīnīja 4. vietu ar 67 punktiem 38 spēlēs. Interesanti, ka tieši "Zwolle" starpsezonu periodā ļoti vēlējās savās rindās iegūt Karlsonu, tomēr mūsu futbolists, pabijis uz pārbaudes laiku šajā klubā, pats izvēlējās tur nepalikt, jo komanda trenējas uz mākslīgā seguma. Tā vietā Karlsons izvēlējās "De Graafschap", bet nu abas komandas būs pretinieces cīņā par vietu "Eredivise" nākamgad.

Runājot par mūsu Karlsonu, viņš aizvadījis vēl vienu spēli savas komandas jauniešu jeb rezerves sastāvā. "Jong De Graafschap" ar 3:1 apspēlēja "Jong Stormvogels/Telstar", un Karlsons laukumā pavadīja visu maču. Līdz ar gūto uzvaru "De Graafschap" rezerves komanda savā čempionātā tikpat kā nodrošinājusi uzvaru, tomēr teorētiski līderpozīcijas vēl iespējams zaudēt. Pa īstam komanda čempionu titulu var nodrošināt, uzvarot nākamajā spēlē 13. maijā.

Savukārt "De Graafschap" galvenā komanda pārspēļu 3. kārtas pirmo maču aizvadīs svētdien, 11. maijā, izbraukumā pulksten 21 pēc Latvijas laika. Sākotnēji bija paredzēts maču aizvadīt pa dienu, kā ierasts, tomēr spēli translēs "RTL7" kanāls. Atbildes spēli "De Graafschap" aizvadīs 15. maijā savā laukumā - arī pulksten 21 pēc mūsu laika. Uzvarētājs divu spēļu summā arī nākamgad spēlēs "Eredivisie". Cerēsim, ka komandai varēs palīdzēt arī Ģirts, kurš ceļgala savainojuma dēļ laukumā pēdējās komandas spēlēs nav izgājis, un pat pieteikumā viņa vārda nebija. Komanda gan attiecībā pret mūsu futbolistu ir uzmanīga, tomēr aizvadītie trīs mači rezerves komandā apliecina, ka Ģirts ir vesels.

Pārspēļu sistēma par tikšanu "Eredivisie"

1. kārta.

Mačs Spēle 1. spēles rez. 2. spēles rez.
A Go Ahead Eagles - ADO Den Haag 1:1 0:3
B TOP Oss - Helmond Sport 2:2 0:3

2. kārta.

Mačs Spēle 1. mača rez. 2. mača rez. 3. mača rez.
C ADO Den Haag - VVV-Venlo 1:0 0:1 2:0
D MVV - RKC Waalwijk 1:0 0:2 0:4
E FC Zwolle - FC Den Bosch 0:1 2:1 1:0
F Helmond Sport - De Graafschap 2:3 1:3 -

3. kārta.

Mačs Spēle 1. spēles rez. 2. spēles rez.
G ADO Den Haag - RKC Waalwijk
H FC Zwolle - De Graafschap

G un H maču uzvarētājas nodrošina vietu 2008./2009. gada sezonā "Eredivisie" jeb augstākajā līgā Holandē.

Izmantotie resursi:
rtl.nl
degraafschap.nl
en.wikipedia.org

     [+] [-]

, 2008-05-08 18:32, pirms 16 gadiem
Davaj.. radi komaaki.. !!

     [+] [-]

, 2008-05-08 22:05, pirms 16 gadiem
Vajadzētu uz pēdējam tik vismaz laukumā