Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizāns izsakās skarbi, "Shinnik" protestē

Andris Liepa
Andris Liepa

Laizāns izsakās skarbi, "Shinnik" protestē
Juris Laizāns
Foto: championat.ru

Pēc Jaroslavļas "Shinnik" vakar piedzīvotā zaudējuma Krievijas Premjerlīgas izbraukuma spēlē pret Maskavas "Spartak" (2:4) mūsu futbolists Juris Laizāns veltījis skarbus vārdus tiesnesim, bet pats klubs iesniedzis protestu par tiesāšanu.

"Shinnik" iesniedz protestu.
Tiesnesis Vitālijs Dorošenko apšaubāmās situācijās noraidīja divus "Shinnik" spēlētājus, kā arī piešķīra tikpat apšaubāmu 11 metru soda sitienu uz "Shinnik" vārtiem. Tieši par visām šīm epizodēm "Shinnik" iesniedzis protestu.

Laizāns: "Dorošenko - "netīrs" cilvēks."
Vairākus Laizāna izteikumus publicējām jau vakar, tāpat cita starpā Laizāns teica: "Pendeles tur nebija, to pat smieklīgi apspriest. "Spartak" spēlētājs netika līdz bumbai, tāpēc krita, iekliedzās, bet tiesnesis jau skrien un rāda uz 11 metru atzīmi. Otro dzelteno kartīti Džordževičam arī ne par ko parādīja... Tiešām negribas to visu apspriest... Sezona sākums padevies savāds - savā karjerā neatceros nevienu tādu situāciju, kad mani komandas biedri spētu sapelnīt tik daudz sarkano un dzelteno kartīšu, par 11 metru soda sitieniem vispār nerunājot. Tiesnešiem, izejot laukumā, jānes tāda pati atbildība kā spēlētājiem, citādi mēs te skraidām kā muļķīši. Dorošenko ir "netīrs" cilvēks un nemaz nav pelnījis tādu uzmanību savai personai. Varu pateikt vienu - "ieročus nenoliksim" un cīnīsimies līdz beigām."

Laizāns starp labākajiem.
Starp citu, Laizāns portāla championat.ru vērtējumā ir trešais labākais "Shinnik" spēlētājs. Portāls katrā spēlē izliek visiem spēlētājiem atzīmes un veido kopējo rangu no spēlētājiem, kas aizvadījuši vismaz pusi sava kluba spēļu. Pavisam Krievijas Premjerlīgā tādu futbolistu ir 219, un Laizāns absolūtajā vērtējumā atrodas 71. vietā. Starp 15 "Shinnik" spēlētājiem Laizāns ar vidēji 5.67 ballēm septiņu baļļu skalā ir trešais, piekāpdamies vien Denisam Bojarincevam (5.89) un Zdravko Lazarovam (5.71). Otrs Latvijas izlases spēlētājs Igors Stepanovs šajā rangā nav atrodams, jo aizvadījis mazāk nekā pusi spēļu. Trīs spēlētajos mačos Stepanovs vidēji nopelnījis 5.00 balles.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-05-07 10:42, pirms 16 gadiem
savā pussarga pozīcijā Laizāns 4.vietā (pēc SE)

  +8 [+] [-]

, 2008-05-07 10:58, pirms 16 gadiem
Taa ir Krievija ko tu izdariisi, 100% protestu noraidiis!

  -3 [+] [-]

, 2008-05-07 12:43, pirms 16 gadiem
Kā tad. Bija tur abas sarkanās, taču varbūt nebija pendeles, bet nu tomēr - nav par ko sūdzēties, ja komandā spēlē tādi džekiņi, kuri lec no aizmugures ar abām kājām un grib tikt sveikā.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 12:43, pirms 16 gadiem
salidzinot ar RU, Latviesiem nav ko sudzeties!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 13:40, pirms 16 gadiem
Nu ko no ta protesta var iegut sev par labu... tiesnesha diskvalifikaciju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja