Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Šī mēneša laikā ceru tikt skaidrībā"

Andris Liepa
Andris Liepa

Gorkšs: "Šī mēneša laikā ceru tikt skaidrībā"
Kaspars Gorkšs kopā ar Valēriju
Belokoņu un Saimonu Greisonu,
neilgi pēc līguma noslēgšanas
ar "Blackpool"

Latviešu futbolists Kaspars Gorkšs "Neatkarīgajai Rīta Avīzei" izklāstījis savas domas pēc aizvadītās sezonas Anglijas Čempionātā. Mūsu aizsargs izteicies, ka cer tikt skaidrībā par to, kur spēlēs nākamajā sezonā, jau līdz maija beigām.

Tagad Gorkšam ir atvaļinājums, un viņš sācis izskatīt jaunus darba piedāvājumus. "Šonedēļ jāsāk izvērtēt izteiktie piedāvājumi," nosaka Kaspars. "Līdz maija beigām man gribētos rast skaidrību par to, kurā klubā spēlēšu nākamsezon."

Gorkšam vēl uz gadu ir spēkā līgums ar "Blackpool", taču līgumā iestrādāts punkts, ka to var lauzt, ja kāds būs gatavs pirkt mūsu futbolistu par 250 000 sterliņu mārciņām. Kaspars ar savu sekmīgo sniegumu šajā sezonā tagad teorētiski maksā krietni dārgāk, tāpēc pircēju it kā netrūkst. "Arī janvārī avīzēs daudz ko rakstīja par manu pāriešanu uz kādu citu komandu, taču paliku Blekpūlē. Zinu, ka tagad visnopietnāko interesi par manu iegādi izrāda "Preston" un "Burnley"," baumas zināmā mērā apstiprina Gorkšs.

Pēc avīzes rīcībā esošās informācijas, mūsu futbolistu labprāt iegādātos arī "Leeds" – pazīstamāks klubs, taču tas šosezon spēlēja līgu zemāk nekā "Blackpool". Runājot par iespējamo pārcelšanos uz "Leeds", viss atkarīgs no tā, kā klubam veiksies gaidāmajos play-off mačos par iekļūšanu Anglijas Čempionātā. "Sarunas par manu pāreju varētu ilgt līdz maija beigām, jo tagad daudzās komandās nav skaidrs, kurš būs treneris un kurā līgā tās spēlēs." Nupat parādījās baumas, ka Gorkšs varētu nokļūt Skotijas "Rangers" – šī slavenā kluba pārstāvji esot klātienē vērtējuši mūsu futbolista sniegumu divos mačos, taču pagaidām nekāds piedāvājums no viņiem nav saņemts.

"Blackpool" direktors Normunds Malnačs Neatkarīgajai pavēstīja: "Par Kaspara iegādi mūsu klubā oficiāli vērsies vienīgi "Burnley", bet pārējais ir vienīgi baumas. Kaspars aizvadīja ļoti veiksmīgu sezonu, un nebūs pārsteigums, ja tiks izteikti vēl kādi piedāvājumi. Trešdien notiks kluba valdes sēde, un tajā sagatavosim Kasparam vēl labāku jaunā kontrakta piedāvājumu, nekā izteicām viņam janvārī un martā, taču skaidrs, ka pēc finansiālajām iespējām mums grūti konkurēt ar Anglijas bagātākajiem klubiem." Nobeigumā Gorkšs par "Blackpool" martā izteikto līguma piedāvājumu nosaka: "Pēc šīs sezonas biju cerējis uz kaut ko vairāk."

Izmantotie resursi:
Neatkarīgā Rīta Avīze

 +14 [+] [-]

, 2008-05-07 14:42, pirms 16 gadiem
Cerams, ka pāries uz spēcīgāku klubu. Ir pelnījis.

Lai jauka atpūta vasarā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-05-07 14:44, pirms 16 gadiem
"Pēc šīs sezonas biju cerējis uz kaut ko vairāk."

Arī esi pelnījis kautko vairāk!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-07 14:47, pirms 16 gadiem
Ideāli jau būtu kāds Premjerlīgas klubs, kaut no astesgala..

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 14:49, pirms 16 gadiem
domaju, ka nav jega pariet uz citu championship ligas klubu, ja citur tad noteikti augstak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 15:00, pirms 16 gadiem
jaa nespeeju briiniities par leeds united kaadreiz taada elites komanda bija ciiniijaas par pirmajaam vietaam premjerliigaa ufa kausa un chempionu liigas pusfinaalisti ir bijushi bet tagad taads pagrimums ..nu nekas taa vismaz ir komanda ar vaardu un tradiicijaam un domaajams ka driiz atgrieziisies elitee un gorksham tas nebuutu sliktaakais variants paariet uz leedsu kaut arii vinji speelee liigu zemaak vismaz regulaari speelees un neseedees malaa kaa citaas komandaas kas atrodas augstaak...piem ja vinju iegaadaatos premejrliigas klubs tad drosh ka vinjiem tas buutu vajadziigs tikai kaa labs jauns aizvietotaajs traumeetiem speeleetaajiem utt un ja nevareetu iekljauties komadaa paliktu pavisam uz benjkja katraa zinjaa vinjsh jau izveertees un izveeleesies pareizaako variantu un atliek vien noveeleet veixmi shim perspektiivajam futbolistam!

  -1 [+] [-]

, 2008-05-07 15:05, pirms 16 gadiem
kuraa vietaa chempionaataa palika burnley?

  -1 [+] [-]

, 2008-05-07 15:14, pirms 16 gadiem
lai paliek Blekpūlā un dabon labāku līgumu.
ja komandas progress turpināsies, tad domāju, ka Kaspars no tā būs tikai ieguvējs. Savukārt, ja viņš pāries uz Leeds, kas tikai ienāks Championship, tad izredzes tuvākajā laikā spēlēt premjerlīgā Kasparam nav diez ko lielas.
Labākais variants, pēc manām domām:Blackpool.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 15:16, pirms 16 gadiem
Līdsā ir leģendām apvīta komanda - LEEDS UNITED!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 15:34, pirms 16 gadiem
Tieši gribēju šito pašu uzrakstīt, Demar Man liekas, ka parādi bija ap 40 miljoniem.

90. gadu beigās baigi fanoju par Leeds. Tiešām patika gan spēlētāji, gan spēles stils.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-07 15:41, pirms 16 gadiem
Blackpool ir solis visiem latviešu spēlētājiem izsisties uz augša, ta kā negaidu, ja Belokoņs iegūvs [un ceru pat, ka iegūs] kādu no atkal LV izlases spēlējošajiem spēlētājiem un varbūt arī viņiem būs piedāvājumi daudz vairāk no ārzemju klubiem nekā spēlējot LV. Bet pievēršoties Gorkša tēmai - es piekrītu, jo čalis manuprāt arī izdara pareizu gājienu, proti nogaida kad kāds LIELS KLUBS nāks ar piedāvajumu kurš viņam liktos pieņemams. Nu atliek tikai novēlēt veiksmi šai izvēlē.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-07 15:54, pirms 16 gadiem
KASPAR, NĒESI JŪDASS UN NEAIZEJ UZ PRESTONU VAI BURNLIJU!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 16:03, pirms 16 gadiem
nesaprotu kur ir problēma Blackpool noturēt Gorkšu???
cik saprotu tad tikai jāpiedāvā Kasparam līdzvērtīga alga ko piedāvā tās pašas līgas nesuperklubi Burnley utt.
kādā sakarā jākonkurē ar "Anglijas bagātākajiem klubiem"??
protams cita lieta ja miljonārs Belokoņš grib, lai Gorkšs pie viņa spēlē par kapeikām tikai tāpēc ka arī no Latvijas ..
beidzot taču jāsāk ieguldīt nauda, lai tuvotos mērķim - uz PL.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 16:07, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Leedsai jau tas pagrimums sākās nepareizas finansiālās politikas dēļ...Kad klubs bija starp EPL līderiem un spēlēja ČL, tad nemācēja īstajā brīdī apstāties - klubs pārāk strauji centās attīstīties, gribēja uzlēgt augstāk par pakaļu, vajadzēja jau uz esošo spēlētāju bāzes turpināt darbu, bet tika nopirkti vairāki dārgi spēlētāji, bet tad rezultāti pasliktinājās un klubs iebrauca LIELOS parādos...tad arī noslīdēja ļoti zemu...tagad palēnām cenšās atgriesties...mērķis jau ir viens EPL...Domāju, ka Līdsai - pilsētai, ar tādām futbola tradīcijām jau tuvāko gadu laikā izdosies atgriesties premjerlīgā!

nu skaidrs paldies par info,jaa es taa nepasekoju liidz Leedsas united gaitaam kas un kaa un liels bija mans paarsteigums ka vinji nokljuvushi tik zemu bet jaa es domaaju gan ka atgrieziisies jo taa ir komanda ar vaardu un veesturi un nebuut ne sliktaakais variants gorksham! nav vienmeer jaacenshas uzlekt augstaak kaa ir iespeejams!- labaak speeleet komadaa kur tu tieshaam speeleesi un kur tiksi noveerots un anglijaa futbola liimenis ir ljooti augsts taa ka nau ko kauneeties no treshaas liigas...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 16:17, pirms 16 gadiem
Gorkšs malacis, novēlu tikt pēc iespējas spēcīgāka kluba pamatsastāvā !

     [+] [-]

, 2008-05-07 16:20, pirms 16 gadiem
Gribētos viņu ieraudzīt kādreiz Rangers kreklā kaut arī SPL esmu par Celtic...

     [+] [-]

, 2008-05-07 16:26, pirms 16 gadiem
Uz Rangers butu kruti domaju, ka Burnley butu labaks variants, neka palikshana te.

     [+] [-]

, 2008-05-07 16:50, pirms 16 gadiem
ja viņš paliek Championshipaa.. tad tikai Blackpool.. neesi nodeveejs!!