Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubinam zaudējums pret Jordāniju

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubinam zaudējums pret Jordāniju
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Šodien Latvijas futbolists Andrejs Rubins Baku "Inter" sastāvā treniņnometnē Turcijā aizvadīja otro pārbaudes spēli. ar rezultātu 0:2 tika atzīts Jordānijas nacionālās valstsvienības pārākums.

Atgādinām, ka vakar Turcijas treniņnometnes pirmajā dienā Baku "Inter", Rubinam spēlējot aptuveni 60 minūtes, ar 1:0 mača izskaņā pieveica Nīderlandes pēc spēka 2. līgas klubu "Omniworld". Šodien "Inter" pretiniece bija nevis kāda komanda, bet gan Jordānijas futbola izlase (124. vieta FIFA rangā). Baku futbolisti bija spiesti atzīt jordāniešu pārākumu ar 0:2, abus vārtus ielaižot otrajā puslaikā.

"Arī šodien spēlēju 60 minūtes. Pirmajā puslaikā laukumā bija visai līdzīga spēle, bet otrajā mača daļā Jordānija mūs pilnīgi apspēlēja. Pats pirmo puslaiku, kamēr bija spēks, nospēlēju visai labi, bet otrajā vairs nebija spēka kājās - vienā tempā ar citiem..." šovakar īsā komentārā ar eSports.lv dalījās Andrejs Rubins.

Rīt, 8. janvārī, "Inter" aizvadīs pārbaudes spēli pret Naļčikas "Spartak" (Krievijas premjerlīga), bet 13. - pret krievu "Tomj" (Krievijas premjerlīga). Pēc tam "Inter" dosies uz Maskavu, kur kā Azerbaidžānas čempione piedalīsies tradicionālajā Sadraudzības kausa izcīņā. Atgādinām, ka tajā Rubina klubs ielozēts vienā grupā ar Latvijas čempioni "Ventspili". Savstarpējo spēli šajā turnīrā komandas aizvadīs 20. janvārī - tā būs pēdējā, trešā grupu turnīra spēle.

  +4 [+] [-]

, 2009-01-07 21:55, pirms 15 gadiem
Rubins vareetu guut vartus ariii otraja puslaikaaaa

  +2 [+] [-]

, 2009-01-07 22:10, pirms 15 gadiem
gribas sagaidit to sadraudzibas turniru

  -1 [+] [-]

, 2009-01-08 00:56, pirms 15 gadiem
cik rubinam punktu