Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Smirnovam zaudējums kausā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Polijas kausa izcīņā futbolā vakar vakarā Māris Smirnovs un viņa "Gornik" pašā mača galotnē ar 2:3 piekāpās "Sosnowiec".

Māris Smirnovs laukumā pavadīja pirmo puslaiku, kas noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1. Vienā epizodē Smirnovs likvidēja briesmas pie saviem vārtiem un pārējo sev atvēlēto laiku aizvadīja pārliecinoši. Tā kā Polijas kausa izcīņas spēlēs atļauts veikt vairāk nekā trīs spēlētāju maiņas spēlē, to izmantoja abu klubu treneri. Pēc pirmajām 45 minūtēm laukumu atstāja gan Smirnovs, gan vēl divi viņa komandas biedri, bijušo "Rīgas" aizsargu lietuvieti Tadu Papičku ieskaitot.

Otrajā puslaikā "Gornik" izdarīja arī ceturto maiņu un 75. minūtē pat izvirzījās vadībā, taču līdz mača beigām laukuma saimnieki "Sosnowiec" rezultātu ne tikai izlīdzināja, bet divas minūtes pirms beigām arī nodrošināja sev uzvaru - 3:2.

Lai arī grupā "Gornik" zaudējusi cīņā par 1. vietu, gan Smirnova klubs, gan, visticamāk, arī "Wisla", kas ir nacionālā čempionāta līdere, turpinās cīņu par Polijas kausu tā 1/4finālā.

Polijas kausa izcīņa.
D grupas turnīra tabula.

1. Wisla Krakow 6 3-2-1 7:4 11
2. Gornik Zabrze 6 3-1-2 7:6 10
3. Zaglebie Sosnowiec 5 2-1-2 6:7 7
4. PGE GKS Belchatow 5 0-2-3 5:8 2

Izmantotie resursi:
www.soccerstand.com
www.gornikzabrze.pl

Foto: no www.gornikzabrze.pl

     [+] [-]

, 2007-12-06 10:36, pirms 17 gadiem
Tad jau Smirnovs izvairījās no negoda pabūt laukumā kad spēle tika pazaudēta- sak kad es biju laukumā vis bija OK, tika kontrolēta spēles gaita