Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša "Wolves" izcīna 1.uzvaru kopš decembra un pamet izkrišanas zonu

Agris Suveizda

Gorkša "Wolves" izcīna 1.uzvaru kopš decembra un pamet izkrišanas zonu
Kaspars Gorkšs
Foto: wolves.co.uk

Šodien vērtīgu uzvaru izcīnīja Kaspara Gorkša pārstāvētais Vulverhemptonas "Wanderers", kas izbraukumā ar 2:0 pieveica "Milwall" un izcīnīja pirmo uzvaru vairāk nekā divu mēnešu laikā. "Wolves" pameta izkrišanas zonu, savukārt Gorkšs spēlē atzīmējās ar dzelteno kartīti.

Kaspara Gorkša pārstāvētais "Wolverhampton" šovakar viesojās pie tobrīd 14.vietā esošās "Milwall". Vilki pēdējo 13 spēļu laikā nebija izcīnījuši nevienu uzvaru un piedzīvoja astoņus zaudējumus, tomēr šoreiz "Wolves" izdevās pārtraukt neveiksmju sēriju. "Wolves", pateicoties Deivisa Edvardsa vārtiem, jau astotajā minūtē izvirzījās vadībā, bet 61.minūtē dubultoja pārsvaru - 2:0. Gorkšs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un 41.minūtē atzīmējās ar brīdinājumu.

"Wolves", kas izcīnīja pirmo uzvaru kopš pagājušā gada 21.decembra (2:1 Blekpūlā), ar 39 punktiem 36 mačos no priekšpēdējās pozīcijas pakāpās uz 21., kas kā pirmā ļauj saglabāt vietu līgā. Nākamo spēli Vilki aizvadīs sestdien, kad viesosies pie septītajā vietā esošās "Nottingham Forrest". Savukārt Vitālija Maksimenko pārstāvētais "Brighton&Hove Albion" izbraukumā cīnījās neizšķirti ar vienu no līgas pastarītēm "Bristol City" (0:0). Komanda ar 56 punktiem 35 mačos ieņem sesto pozīciju.

Vakar svarīga spēle bija Māra Verpakovska Hēraklejas "Ergotelis", kas viesos piekāpās "Apollon Smirnis" (1:2). Krētas klubs aizvadīja sliktu pirmo puslaiku, jau 27.minūtē atrodoties iedzinēja lomā ar 0:2. Neilgi pēc pārtraukuma kotdivuāriešu uzbrucējs Halils Labēns samazināja starpību, tomēr glābt spēli "Ergotelis" nespēja - 1:2. Verpakovskis tika nomainīts mača 67.minūtē un neilgi pirms nomaiņas izpelnījās brīdinājumu. "Ergotelis" ar 44 punktiem 23 mačos saglabā pirmo pozīciju Grieķijas pēc spēka otrajā līgā, bet "Apollon Smirnis" ar 41 punktu pacēlās uz otro vietu. Nākamo spēli "Ergotelis" aizvadīs svētdien, kad uzņems 14.pozīcijā esošo "Pierikos".

Vēl vienu pārbaudes spēli Baltkrievijas BATE rindās aizvadījis vārtsargs Germans Māliņš, kurš laukumā bija 90 minūtes zaudējumā pret Tronheimas "Rosenborg" (2:3). Šajā mačā BATE lielākoties izmantoja tos futbolistus, kas nespēlēja iepriekšējā mačā pret Maskavas CSKA (0:3). Pirmos vārtus Māliņš ielaida pēc standartsituācijas - 25.minūtē bumba pēc veiksmīga rikošeta piemānīja Māliņu un ielidoja vārtos (0:1).

Pēc tam BATE izvirzījās vadībā, bet 70.minūtē norvēģi atjaunoja neizšķirtu - Māliņš leca uz pareizo pusi, bet nespēja atvairīt 11 metru soda sitienu. Pēc piecām minūtēm "Rosenborg" pretuzbrukumā izrāva uzvaru. Nākamo spēli treniņnometnē Spānijā BATE aizvadīs rīt, kad tiksies ar citu Norvēģijas komandu "Molde". Zaudējumu piedzīvoja arī Maskavas "Torpedo", kas ar 0:1 atzina "Ufa" pārākumu. Edgars Gauračs, nomainot bijušo Skontieti Tadu Labuku, aizvadīja visu otro puslaiku un vienreiz trāpīja pa vārtu stabu. Vienīgie vārti tika gūti pirmā puslaika izskaņā.

Izmantotie resursi:
ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ТОРПЕДО МОСКВА - ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ
Футбольный клуб БАТЭ (Борисов, Беларусь), ФК...
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2013-03-06 10:40, pirms 12 gadiem
h*j snjim. abu komandu faniem noteikti bij jauka atkalredzeeshanaas pirms/peec speeles