Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs, Morozs un Ivanovs pie spēlēšanas netiek

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs, Morozs un Ivanovs pie spēlēšanas netiek
Deniss Ivanovs (Keiptaunas "Ajax")
Foto: www.psl.co.za

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Diemžēl pie spēles laika nav ticis ne Edgars Gauračs, ne Viktors Morozs, ne Deniss Ivanovs - visi palika uz savu komandu rezervistu soliņiem.

Vakar vakarā Rumānijas čempionātā futbolā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Bukarestes "Rapid", kas ar 1:0 pārspēja "Timisoara". Vienīgos vārtus "Rapid" guva pirmajā puslaikā, kad lielisks tālsitiens padevās Matičam, bet pēcāk "Rapid" minimālo pārsvaru nosargāja, gūstot pirmo panākumu šogad. Diemžēl rezervē palika mūsu uzbrucējs Edgars Gauračs - trenerim nebija iemesla laukumā sūtīt vēl vienu uzbrucēju, bet laukumā esošais publikas mīlulis Jonita ar saviem pienākumiem galā tika nevainojami. Ar 35 punktiem 20 mačos "Rapid" šobrīd ieņem 3. vietu turnīra tabulā, no līderes "Cluj" atpaliekot par trim punktiem. Tiesa gan, lielākā daļa komandu savas 20. kārtas spēles vēl nav aizvadījušas.

Bulgārijas čempionātā šodien punktus zaudēja Sofijas "CSKA", kas izbraukumā nespēja pieveikt vidusmēra komandu "Beroe" (0:0). Viktors Morozs otro maču pēc kārtas palika uz "CSKA" rezervistu soliņa. Bulgāru prese vēsta, ka Morozs piekritis algas samazinājumam un jau pagarinājis līgumu ar Sofijas superklubu, tomēr pats futbolists sarunā ar Sportacentrs.com pirms pāris dienām noliedza, ka vienošanās būtu panākta. Ar 35 punktiem 17 mačos "CSKA" turnīra tabulā ieņem 2. vietu, no līderes "Litex", kam vēl spēle rezervē, atpaliekot par trim punktiem.

Ar neizšķirtu savā laukumā pret "Black Aces" šodien Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionātu noslēdza Keiptaunas "Ajax". Jau otro spēli pēc kārtas uz rezervistu soliņa palika mūsu aizsargs Deniss Ivanovs - iespējams, pie vainas ir nesen gūtais augšstilba savainojums, lai gan nedēļas vidū Deniss Latvijas izlases mačā pret Angolu piedalīties varēja. "Ajax" noslēguma tabulā ar 42 punktiem 30 spēlēs izcīnījusi 7. vietu, bet par valsts čempioni kļuvusi "SuperSport". Sezona DĀR gan vēl nebeidzas - līdz maijam paredzēts izspēlēt vēl divas sponsoru organizētas kausa izcīņas.

Izmantotie resursi:
prosport.ro
gong.bg
psl.co.za

  +6 [+] [-]

, 2010-03-06 17:54, pirms 14 gadiem
Nu Gauraču žēl...

  -1 [+] [-]

, 2010-03-06 18:04, pirms 14 gadiem
neoxeo rakstīja: Nu Gauraču žēl...
Ivanovu žēl - viņš vienmēr bijis pamatsastāva spēlētājs tur. Cerams, ka pie vainas ir trauma, citu izskaidrojumu arī es rast nevaru. Morozam neiet... Žēl. Vārtus sita pārbaudes spēlēs, bet tagad atkal laukumā netiek. Tizls treneris.

Gauračam vēl laiks. Paspēs iespēlēties. Vēl nesen bija trauma un ir liela konkurence par vietu sastāvā...

  -2 [+] [-]

, 2010-03-06 18:49, pirms 14 gadiem
Par Gauraču.. nez.. man liekas ka tas limenis ir a lil bit to high...

     [+] [-]

, 2010-03-06 18:54, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Par Gauraču.. nez.. man liekas ka tas limenis ir a lil bit to high...
Ir labi viņam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-06 21:53, pirms 14 gadiem
Edgars šodien nespēlēja un tas ir loģiski. Laukums bija ļoti smags un tādā spēlēt ar tehniku nav ko cerēt, pie tam Rapid iesita pirmais un vēlāk tikai centās noturēt rezultātu. Domāju, ka treneris pietaupijis Edgaru, jo Ionitam iespējāms vajadzēs izlaist spēli.