Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis nopelna 11 metru soda sitienu, "Rakow" atsāk sezonu ar uzvaru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovskis nopelna 11 metru soda sitienu, "Rakow" atsāk sezonu ar uzvaru
Vladislavs Gutkovskis (pirmais no labās) ar komandas biedriem. Foto: rakow.com

Polijas Ekstraklases sezonu pēc ziemas pārtraukuma veiksmīgi atsākusi Latvijas izlases uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā Čenstohovas "Rakow", kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja Krakovas "Wisla".

26 gadus vecais futbolists tika sūtīts "Rakow" sākumsastāvā, laukumā paliekot līdz 84. minūtei, kad pie rezultāta 2:0 tika nomainīts no laukuma. Tieši Gutkovskis 55. minūtē pie rezultāta 0:0 nopelnīja 11 metru soda sitienu, ko realizēja Frans Tudors. Otros vārtus pievienoja Mateušs Vdovjaks.

"Rakow" rudens daļu 18. decembrī noslēdza ar 5:0 Bjalistokas "Jagiellonia" sagraušanu un šodien Ekstraklasē izcīnīja otro panākumu pēc kārtas, ar 20 spēlēs sakrātiem 38 punktiem atgūstot trešo vietu kopvērtējumā. Līdervienībai Poznaņas "Lech" ir par trim punktiem vairāk, taču tā aizvadījusi par vienu maču mazāk.