Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Rudņevam un Žigajevam neizšķirti, Kļava spēlē pie dublieriem

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevam un Žigajevam neizšķirti, Kļava spēlē pie dublieriem
Oskars Kļava "otrajā stāvā"
Foto: www.fc-anji.ru

Ārzemēs pie spēles laika pirms došanās uz Latvijas valstsvienības nometni tikuši trīs mūsu futbolisti. Polijas čempionātā jau pirmajā puslaikā uz maiņu nācis Jurijs Žigajevs, bet visu spēli laukumā pavadījis Artjoms Rudņevs (abu pārstāvētās komandas cīnījās neizšķirti), savukārt Krievijā Oskars Kļava aizvadījis visu maču pie "Anzhi" dublieriem.

Polijas čempionātā šovakar sākusies 2. kārta. Vispirms Zabžē savā starpā tikās divas komandas, kas sezonas pirmajā mačā bija guvušas punktu par neizšķirtu - vietējā "Gornik" uzņēma Jurija Žigajeva pārstāvēto Lodzas "Widzew". Žigajevs sākumā bija savas komandas rezervē, taču uz maiņu nāca jau 33. minūtē (komandas biedrs guva savainojumu), nospēlējot visu atlikušo mača daļu - pārsvarā labās malas pussarga pozīcijā. Otrā puslaika sākumā mājinieki izvirzījās vadībā, bet "Widzew" ar 11 metru soda sitiena palīdzību rezultātu izlīdzināja. Kopumā spēle noritēja vidējā tempā, bet Žigajevs ne ar ko vērā ņemamu neizcēlās. "Widzew" otrais neizšķirts šosezon - 1:1. Žigajevam tā bija ceturtā oficiālā spēle "Widzew" rindās, bet pirmā šosezon.

Savukārt pēcāk mūsu uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Poznaņas "Lech" izbraukumā tikās ar Denisa Rakela pārstāvēto "Zaglebie". Spēles pirmajā puslaikā vārti netika gūti, laba iespēja bija arī Rudņevam, kurš pēc Stiliča piespēles no labas pozīcijas raidīja bumbu mērķim secen. Otrajā puslaikā "Lech" izvirzījās vadībā, taču pārsvaru nenoturēja - neilgi pirms mača beigām "Zaglebie" panāca izlīdzinājumu. Rudņevam spēles noslēgumā bija iespēja gūt uzvaras vārtus, taču pretinieku vārtsargs viņa sitienu ar galvu atvairīja - neizšķirts 1:1. Rudņevam visas 90 minūtes, Rakels pieteikumā diemžēl netika.

Savukārt Krievijā pie 90 minūtēm Mahačkalas "Anzhi" otrās jeb jauniešu komandas rindās ticis mūsu aizsargs Oskars Kļava, kurš palīdzēja savai komandai ar 3:0 pieveikt "Tom" dublierus. Oskaram šosezon tā jau bija 11. spēle dublieru čempionātā. Rīt Krievijas Premjerlīgā savā starpā tiksies abu vienību pirmie sastāvi.

Izmantotie sastāvi:
Официальный сайт ФК «Анжи»
Ekstraklasa - Wideo - Bramki

  -2 [+] [-]

, 2011-08-05 21:22, pirms 13 gadiem
Ne ar ko vērā ņemamu neizcēlās, bet no sastāva arā nekrita?

     [+] [-]

, 2011-08-05 21:53, pirms 13 gadiem
gaidam, ko paraadiis Rudnevs. 25. min - 0:0

     [+] [-]

, 2011-08-05 22:26, pirms 13 gadiem
bildē:Sekrēts : D

     [+] [-]

, 2011-08-06 00:02, pirms 13 gadiem
pastjik rakstīja: bildē:Sekrēts : D
Tas ir sekrets kads vinam uzvards

     [+] [-]

, 2011-08-06 08:24, pirms 13 gadiem
Smagas pārdomas par Kļavu un Rakelu. Kaut kas būtu jāmaina viņu futbolista dzīvē, it īpaši satraukums par Oskaru. Rakelu vēl kādu gadu var marinēt, jo ir jaunāks, bet Oskars...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-08 01:11, pirms 13 gadiem
ok