Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis nominēts Polijas mēneša balvai, Uldriķis "Eredivisie" kārtas izlasē

Rolands Eliņš

Gutkovskis nominēts Polijas mēneša balvai, Uldriķis "Eredivisie" kārtas izlasē
Roberts Uldriķis un Vladislavs Gutkovskis Latvijas izlasē. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola uzbrucēji Vladislavs Gutkovskis un Roberts Uldriķis izpelnījušies atzinības attiecīgi Polijas un Nīderlandes čempionātos.

Polijas Ekstraklases oficiālajā nominācijā par aprīļa mēneša labāko futbolistu iekļauti desmit spēlētāji, kuru vidū ir arī Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis. Viņš pirms divām dienām tika iekļauts arī 31. kārtas simboliskajā izlasē.

Gutkovskis, kurš nupat kā kļuva par Polijas kausa ieguvēju, uzvarā piedaloties ar vārtu guvumu, aprīlī Polijas Ekstraklasē laukumā devās piecās spēlēs, kurās guva iesita divus vārtus. Šosezon kopumā Gutkovskim Polijas līgā ir astoņi vārti, kas ir dalīts 15. labākais rādītājs līgā. Gutkovska komanda ieņem pirmo vietu līgā, tiesa, gaidāma ļoti sīva cīņa par titulu ar "Lech" un "Pogon" komandām.

Nedēļas nogalē Nīderlandes "Eredivisie" mačā ar vārtu guvumu atzīmējās Roberts Uldriķis, un žurnāla "Voetbal International" vērtējumā viņš iekļauts aizvadītās kārtas simboliskajā izlasē.

Tajā Uldriķis pievienojies tādiem spēlētājiem kā Denijam Blindam, Deivijam Klāsenam un Dušanam Tadičam no "Ajax", kā arī nesenajam Beļģijas U21 izlases uzbrukuma līderim Luī Opendam no "Vitesse".

Uldriķis šosezon guvis sešus vārtus Nīderlandes čempionātā, un viņa komanda ieņem 13. vietu līgā, tiesa, atstatums no astotās vietas ir tikai divi punkti.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-04 19:05, pirms 2 gadiem
Labas ziņas , jācer ,ka būs labā formā arī uz izlases spēlēm ,jo uzbrūkošā spēlētāju (pieklājīga līmeņa) grupa ir limitēta !

     [+] [-]

, 2022-05-04 19:45, pirms 2 gadiem
Beidzot Polijā Gutkovskim iedos daudz maz jēdzīgu apbalvojumu. Kaut ko tomēr latvietis var futbolà sasniegt Polijà. Spilgtàkie piemēri Polijà futbolistiem ir no Latvijas: Rudņevs un Rakels. Atliek tikai tik pat labi Gutkovskim turpinàt Polijà, un varbūt viņš uz Real.

     [+] [-]

, 2022-05-04 19:50, pirms 2 gadiem
Jawa rakstīja: Labas ziņas , jācer ,ka būs labā formā arī uz izlases spēlēm ,jo uzbrūkošā spēlētāju (pieklājīga līmeņa) grupa ir limitēta !
Latvijai ir ļoti spēcīgs uzbrucējs Gutkovskis un treneris Dainis Kazakēvičs. Kopà ar šo duo mēs ļoti daudz futbolà ar izlasi sasniegsim. Atliek tikai gaidīt, kà beigsies sezona Polijà Gutkovskim. Būs čempions vai nē.

     [+] [-]

, 2022-05-04 20:11, pirms 2 gadiem
Jawa rakstīja: Labas ziņas , jācer ,ka būs labā formā arī uz izlases spēlēm ,jo uzbrūkošā spēlētāju (pieklājīga līmeņa) grupa ir limitēta !
Visa Latvija tagad lepojas ar to, ko sasniedzis Gutkovskis. Trīs laikam Latvijas izlasē ir uzbrucēji: Gutkovskis, Uldriķis un Krollis. Gutkovska pēdējā mēneša sasniegumi liekas ļoti labi.

     [+] [-]

, 2022-05-04 20:15, pirms 2 gadiem
Lubraks Džeimss rakstīja: Visi te priecājas par niecīgiem ex latviešu sasniegumiem futbolā tā kā palaiztuves par piecīti pinpi mutē dabujušas! Šiem visiem notikumiem nekādas nozīmes pasaules futbolā nav! Mēs esam un paliksim pundurvalstiņu ! SC ej ahuj
Ja pundurvalsts, tad pundurvalsts. Jo ar tām mēs esam kopā Nāciju kausā.

     [+] [-]

, 2022-05-04 20:21, pirms 2 gadiem
Labākais futbolists, kas mums no Polijas uzspēlēja Anglijā ir Deniss Rakels. Readingā. Atliek tikai cerēt, ka Gutkovskim arī karjeru izdosies turpināt arī Anglijā, tikai gan labākos klubos, kā Liverpooooooool vai Manchesteras City.

     [+] [-]

, 2022-05-04 20:49, pirms 2 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Labākais futbolists, kas mums no Polijas uzspēlēja Anglijā ir Deniss Rakels. Readingā. Atliek tikai cerēt, ka Gutkovskim arī karjeru izdosies turpināt arī Anglijā, tikai gan labākos klubos, kā Liverpooooooool vai Manchesteras City.
Tu sasmīdināji manu draugu, kurš smejas par nesmieklīgiem jokiem !

     [+] [-]

, 2022-05-04 21:00, pirms 2 gadiem
Lubraks Džeimss rakstīja: Tu sasmīdināji manu draugu, kurš smejas par nesmieklīgiem jokiem !
Pīpētu es, ko tu, iespējams es ar smietos.

     [+] [-]

, 2022-05-04 21:04, pirms 2 gadiem
Jawa rakstīja: Labas ziņas , jācer ,ka būs labā formā arī uz izlases spēlēm ,jo uzbrūkošā spēlētāju (pieklājīga līmeņa) grupa ir limitēta !
Sarauj, Latvija. It kā mēs ļoti daudz golus negūstam izlasē, tad nu uzbrucējs, kas kaut ko sasniedz kaut vai Polijā tikai priecē.

     [+] [-]

, 2022-05-04 21:06, pirms 2 gadiem
Mēneša labākais futbolists Polijā neizklausās nemaz tik slikti. Lai tad veicas.