Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs būs sākumsastāvā, Karlsons iesit Indonēzijā, Rakelam cita pozīcija

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņevs būs sākumsastāvā, Karlsons iesit Indonēzijā, Rakelam cita pozīcija
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Par Kaspara Gorkša un Aleksandra Cauņas sekmēm jau ziņojām, šobrīd laiks pārējiem Latvijas futbola leģionāriem.

Kā vēsta vācu mediji, Artjoms Rudņevs pēc četru spēļu pauzes (lasi - nākšanas uz maiņu) svētdien beidzot atkal atgriezīsies sākumsastāvā, kad viņa "Hamburger SV" cīnīsies ar "Wolfsburg", cenšoties sezonas izskaņā izraut Eirokausus (UEFA Eiropas līgu). "Varbūt Rudņevs komandai dos impulsu. Viņš taču ir vārtu guvējs..." pirms spēles cer HSV treneris Torstens Finks.

Par Aleksandra Cauņas uznākšanu uz maiņu mača izskaņā un viņa CSKA uzvaru pār "Terek" (1:0) jau ziņojām. Vēlāk ļoti pārliecinošu 4:0 uzvaru pār turnīra pastarīti "Alanya" guvusi arī CSKA tuvākā sekotāja "Zenit", kas nozīmē, ka trīs kārtas pirms turnīra noslēguma CSKA apsteidz konkurentus no Sanktpēterburgas par trim punktiem. CSKA atlikušo maču kalendārs: viesos pret "Lokomotiv", mājās pret "Kuban" un viesos pret "Rostov". CSKA zeltam pietiks ar divām uzvarām.

Indonēzijā vārtus guvis Ģirts Karlsons, 1. puslaikā izvirzot savu "Pro Titan" vadībā cīņā ar "Perseman Manokwari". Spēle noslēdzās 1:1, "Pro Titan" vārtus sargāja Deniss Romanovs. "Pro Titan" ieņem 3. vietu 16 komandu konkurencē.

Denisa Rakela Katovices GKS šodien Polijas 1. līgā nospēlēja 0:0 ar "Sandecja". Rakels šodien spēlējis kreisās malas pussarga pozīcijā, nevis uzbrucēja pozīcijā kā bija ierasts. Rakels pēc spēles nelielā intervijā gieksa.pl sacīja, ka pēdējo reizi šai pozīcijā uzspēlējis aptuveni 15 minūtes Latvijas U-21 izlasē. Rakels neslēpa, ka šī pozīcija nav viņam pie sirds, taču izteica sapratni par trenera vēlmi dot iespēju citam uzbrucējam. Rakelam arī šodien viena iespēja gūt vārtus bija, taču tā palika neizmantota.

Azerbaidžānas čempionātā pirmā sešinieka spēlē Denisa Ivanova "Baku" galvaspilsētas derbijā ar 1:2 piekāpās Baku "Inter". Ivanovam pilna spēle, bet "Baku" trīs kārtas pirms beigām 5. vieta. 4. pozīcijas īpašniece atrodas piecu punktu attālumā, bet 6. pozīcijas īpašniece tiek apsteigta par četriem punktiem.

Pāvela Davidova "Sūduva" Lietuvas čempionātā viesos nospēlēja 2:2 ar turnīra līderi "Atlantas", izlaižot 2:0 vadību. Otros vārtus "Atlantas" guva ar 11 metru soda sitienu. "Atlantas" 11 kārtās tikai otro reizi zaudēja punktus un turpina atrasties turnīra vadībā, kamēr Davidovs un "Sūduva" ieņem 5. vietu ar bilanci 3-3-3.

Negaidītu zaudējumu Baltkrievijas čempionātā piedzīvoja cita mūsu vārtsarga Germana Māliņa BATE, kas viesos ar 1:2 piekāpās "Dnepr". Māliņš kā allaž palika aiz baltkrieva Andreja Gorbunova muguras. Interesanti, ka uzvarētāju sastāvā vārtus sargāja Igaunijas vārtsargs Artūrs Kotenko.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-04 22:47, pirms 11 gadiem
Rīt sākas Islandes čempionāts (Rafaļskis, Ikstens). Laikam pēdējais no tiem, kuriem jāsākas pavasarī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-05 10:19, pirms 11 gadiem
Rudņevam šosezon jāpārspēj Sons un jābūt rezultatīvākajm komandā

     [+] [-]

, 2013-05-05 11:34, pirms 11 gadiem
Pirmkārt, jācer, ka CSKA turpmākajos mačos veiksies un Cauņa tiks pie Krievijas zelta. Lieliska iespēja to nodrošināt jau pavisam drīz.

Cerēsim uz Rudņeva atgriešanos ar golu. Vietu sākumsastāvā jau labu laiku kā zaudējis, tāpēc šī ir iespēja to atkal atgriezt.

Nav ne jausmas par karjeras perspektīvām pēc spēlēšanas Indonēzijā, bet apsveicu Karļiku ar golu. Šķiet, ka sāk uzņemt apgriezienus. Precīzi neatceros, bet, vai šis jau nav viņa trešais gols Indonēzijā?