Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizāna spēlēšana pret "Zenit" zem jautājuma zīmes

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Laizāna spēlēšana pret "Zenit" zem jautājuma zīmes
Juris Laizāns ("Shinnik").
Foto: championat.ru

Svētdien Krievijas Premjerlīgas 4. kārtas ietvaros Jura Laizāna un Igora Stepanova pārstāvētais Jaroslavļas "Shinnik" savā laukumā uzņems valsts čempioni "Zenit". Laizāna dalība mačā ir zem jautājuma zīmes.

Jau ziņojām, ka 3. kārtas spēlē Vladivostokā pret "Luch-Energya" Laizānu spēles laikā nomainīja, jo viņš guva savainojumu. Kā ziņo "Sport-Express", ļoti iespējams, ka Laizāns līdz mačam pret "Zenit" nepaspēs atkopties. Interesanti, ka pagājušajā sezonā tieši pret "Zenit" Laizāns guva vienus no saviem četriem vārtiem, toreiz vēl spēlējot "Kuban" rindās, palīdzot to cīņu Sanktpēterburgā noslēgt neizšķirti 1:1. Mačs pret "Zenit" Jaroslavļas futbolistiem būs liels izaicinājums - kā zināms, vēl vakar "Zenit" Leverkūzenē UEFA kausa izcīņas ietvaros ar 4:1 apspēlēja spēcīgo "Bayer".

Stepanovs pret "Luch-Energya" pirmo reizi šajā sezonā devās "Shinnik" rindās laukumā, pie tam jau pamatsastāvā, taču diezgan ātri tika nomainīts, acīmredzot neapmierinošā snieguma dēļ. Visticamāk spēlē pret "Zenit" viņš sākumsastāvā neizies.

Savukārt "Shinnik" treneris Sergejs Jurans turpina uzstāties ar skaļiem paziņojumiem. Viņš atteicās atvainoties "Luch-Energya"-"Shinnik" mača tiesnesim, paliekot pie sava, ka šai spēlē ticis pietiesāts. Sašutumu viņš paudis arī par Laizāna savainojumu: "Kad Laizānu nonesa no laukuma uz nestuvēm, bet tiesnesis "Luch" spēlētājam neizdarīja pat mutisku aizrādījumu, es nespēju noturēt savas emocijas un pateicu tiesnesim visu, ko domāju. Kāda te vēl var būt atvainošanās? Tiesnesis un arī līnijtiesnesis stāvēja dažu metru attālumā, taču nereaģēja uz sitienu pa kājām!"

Tikmēr šodien jau viena 4. kārtas spēle aizvadīta, un pastarīšu cīņā "Moscow" nospēlēja neizšķirti 2:2 pret "Khimki". Šāds iznākums uz pēdējo vietu tabulā atvirzījis "Shinnik".

4. kārta.

Datums Spēle
4. aprīlis Moscow - Khimki 2:2
5. aprīlis Saturn - Lokomotiv
5. aprīlis Terek - CSKA
5. aprīlis Rubin - Tom
6. aprīlis Spartak (N) - Dinamo
6. aprīlis Spartak (M) - Amkar
6. aprīlis Krylya Sovetov - Luch-Energya
6. aprīlis Shinnik - Zenit

Turnīra tabula.

Vieta Komanda Spēles Punkti
1. Rubin 3 9
2. CSKA 3 7
3. Dinamo 3 7
4. Amkar 3 6
5. Lokomotiv 3 6
6. Spartak (M) 3 5
7. Zenit 3 4
8. Tom 3 4
9. Luch-Energya 3 4
10. Saturn 3 3
11. Krylya Sovetov 3 3
12. Spartak (N) 3 3
13. Terek 3 3
14. Moscow 4 2
15. Khimki 4 2
16. Shinnik 3 1

  +3 [+] [-]

, 2008-04-04 20:25, pirms 16 gadiem
Turies, Juri! Ir prieks, ka Laizāns Jaroslavļas klubā spēlē nozīmīgu lomu un novēlu viņam to darīt arī pēc savainojuma sadziedēšanas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-04 20:32, pirms 16 gadiem
Kādu krasavčiku viņš ielika pagājšgad pret Zenit... Tas bija ideālais sitiens... Ja spēlēs, tad novēlu vēl tādus vārtus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 20:49, pirms 16 gadiem
Shinikam tas sezonas sākums tāds slikts,jo pirmās kārtas praktiski pret favorītiem,gan jau tālāk būs ok,jo komanda spēle diezgan saturīgu futbolu.Lai veicas!!!