Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koliņko ielaiž trīs pret "Zenit", Laizānam neizšķirts 1. līgā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Koliņko ielaiž trīs pret "Zenit", Laizānam neizšķirts 1. līgā
Aleksandrs Koliņko un Kevins Kuranji
Foto: sport-express.ru

Šodien Naļčikas "Spartak" vārtus Krievijas futbola Premjerlīgā atkal sargāja Aleksandrs Koliņko. Tiesa, viņš nespēja palīdzēt savai komandai pieveikt Sanktpēterburgas "Zenit" - spēle beidzās ar 2:3. Tikmēr Jura Laizāna "Salyut" Krievijas 1. līgā cīnijusies neizšķirti

Aleksandra Koliņko Naļčikas "Spartak" šodien bija jātiekas ar līgas līderiem Sanktpēterburgas "Zenit". Latvijas izlases vārtsargs, pirmās spēles pēc pārcelšanās uz Naļčiku pavadījis uz rezervistu soliņa, šodien jau otro reizi pēc kārtas izgāja laukumā sava kluba sākumsastāvā.

Diemžēl spēles sākums "Spartak" nebija veiksmīgs, jo jau otrajā minūtē Keržakovs, saņēmis bumbu soda laukuma vidū, pēc tam, kad tā atleca no Naļčikas komandas aizsarga kājas, iesita to Koliņko vārtos. Vēlāk tam pašam Keržakovam bija vēl viena laba iespēja, taču šoreiz mūsu vārtsargs tika ar to galā. Tiesa, vēl nebija nospēlēta puse no puslaika, kad Koliņko bija spiests kapitulēt otrreiz. Atkal vārtus guva Keržakovs, kurš izgāja viens pret vārtiem un apspēlēja vārtsargu. Tālāk jau bumba lidoja tukšajā vārtu stūrī. Līdz pārtraukumam Koliņko vēl vienu reizi nācās atvairīt bīstamu sitienu pa "Spartak" vārtiem, bet pašā puslaika noslēgumā Goličs ar galvu samazināja rezultāta starpību, atkal atdodot Naļčikas klubam cerības uz labvēlīgu iznākumu.

Taču arī otrā puslaika sākumā Naļčika ielaida bumbu savos vārtos – no tuva attāluma ar galvu Koliņko pārspēja Širokovs, praktiski neatstājot vārtsargam nekādus variantus atvairīt bumbu. Tieši pirms tam mūsu vārtsargs vienreiz bija glābis savus vārtus, izvelkot bumbu no to apakšējā stūra. Atkal panākuši divu vārtu pārsvaru, "Zenit" futbolisti nomierinājās, un pilnībā kontrolējot spēli, gaidīja tās beigas. "Spartak" gan bija viena samazināt starpību, taču Malafejs tika ar to galā. 89. minūtē "Spartak" tomēr vienus vārtus atspēlēja, tomēr glābt spēli neizdevās. Aleksandrs Koliņko zaudētāju sastāvā laukumā pavadīja visu spēli. Lai arī ielaisti trīs vārti, nevienos no tiem viņu īsti vainot nevar. Vēl pāris reizes Koliņko savu komandu glāba. Turnīra tabulā "Spartak" ar 23 spēlēs iegūtiem 36 punktiem ieņem sesto vietu.

Krievijas 1. līgas čempionātā "Salyut" mājās cīnījās neizšķirti ar "Mordovia" 1:1. Juris Laizāns mājinieku sastāvā laukumā pavadīja visu spēli. Tikmēr kārtējo maču Kipras čempionātā aizvadīja Pafosas "AEP", kuras rindās ir latviešu vārtsargs Andrejs Pavlovs. Spēle ar "Ol Nicosia" beidzās 2:2, bet Pavlovs savas komandas vārtus sargāja visas 90 minūtes. Turnīra tabulā "AEP" ar pieciem punktiem ir 10. vietā 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
ShootandGoal.com | Cyprus Sports Website

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-10-03 19:44, pirms 14 gadiem
Izskatas ka Kolinko pagaidam izkonkureja Somijas izlases vartsargu Ta turet

  -1 [+] [-]

, 2010-10-03 20:00, pirms 14 gadiem
2:3 vai 1:3 beidzās īsti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-10-03 20:46, pirms 14 gadiem
Prieks, ka vismaz tiek spēlēt. Sestā vieta Krievijas Premjerlīgā nemaz nav tik slikts rezultāts pagaidām. Prieks, ka viņš spēlē un vēl glābj. Zenit ir Zenit. Krievijas augstākās klases komanda. Cerams nākamajā mačā Koļinko atkal spēlēs pamatsastāvā. Prieks arī par Pavlovu. Vārtsargi mums tiešām ir labi. Koļinko būs izkonkurējis somu savā klubā un Pavlovs igauni savējā. Vai nav forši?

  -1 [+] [-]

, 2010-10-03 20:48, pirms 14 gadiem
Nu malacis Aleksandrs! Prieks par viņu, es biju domājis, ka sen jau norakstīts viņš, bet nē, kas lai zin, moška otrā jaunība?!

     [+] [-]

, 2010-10-04 15:16, pirms 14 gadiem
Kriminal inform