Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Butriks cer jau nākamnedēļ atgriezties "Ventspilī"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Butriks cer jau nākamnedēļ atgriezties "Ventspilī"
Andrejs Butriks (FK "Ventspils")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolists Andrejs Butriks, kurš šogad tā arī nav ticis pie teikšanas rumāņu klubā "Ceahlaul", jau nākamās nedēļas laikā cer lauzt līgumu ar pašreizējo klubu un atgriezties "Ventspilī", kuras sastāvā varētu iesaistīties nekavējoties.

"Esmu Latvijā. Piedzima meita, tāpēc sarunāju ar klubu, ka varu atbraukt," šodien sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja mūsu futbolists Andrejs Butriks, kurš gada sākumā tika izīrēts rumāņu "Ceahlaul", kur pie teikšanas tā arī nav ticis. "Vēlos lauzt līgumu un turpināt spēlēt "Ventspilī", šobrīd risinās pārrunas par to. Kad atnāks transfēra atļauja, uzreiz drīkstēšu spēlēt Latvijā, jo esmu izīrēts. Spēlēt "Ceahlaul" man izredžu nav - treneris mani neredz sastāvā, un tur palikt nav jēgas. Savukārt Ventspilī klubs ir zināms un ģimene - blakus."

Futbolistam ir savs izskaidrojums, kāpēc neizdevās iekarot vietu "Ceahlaul" rindās: "Līgumu parakstīju, kad treneris te bija rumānis. Taču tad ieradās treneris no Melnkalnes, un jau pirmajā treniņā bija skaidrs, ka ar mani nerēķināsies. Komandā ir 17 leģionāru, no tiem septiņi - uzbrucēji. Vienreiz tiku pieteikumā, bet laukumā neizlaida. Izredžu spēlēt nav. Saprotu esošo situāciju, treneris uzticas kādiem 15 cilvēkiem. Tik un tā - "Ceahlaul" izkrīt uz 2. līgu."

Futbolists pavēstīja - ja laikā atnāks transfēra atļauja, viņš laukumā varētu doties jau nākamās kārtas mačā pret "Liepājas Metalurgu". Pretējā gadījumā Ventspilī viņš atgrieztos pēc īres līguma termiņa beigām jūnija sākumā.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-02 15:45, pirms 14 gadiem
loģiski, ka tur palikt nav nekāda jēga.

     [+] [-]

, 2010-05-02 17:36, pirms 14 gadiem
nākošais Gauračs.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-02 20:07, pirms 14 gadiem
Ventspilij ar uzbrukumu ir tā kā ir tagad dažkārt. Butriks noderētu. Vārtus gūt viņš prot, un es vēlētos viņu drīzumā atkal redzēt izlases rindās. Kaut vai tai pašā Baltijas kausā, ja Verpis nespēlēs...