Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļavam atsācies čempionāts Azerbaidžānā, Siņeļņikovs spēlē pret Grigorčuka komandu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kļavam atsācies čempionāts Azerbaidžānā, Siņeļņikovs spēlē pret Grigorčuka komandu
Oskars Kļava (#15)
Foto: azerisport.com

Šodien pēc ziemas pārtraukuma atsācies Azerbaidžānas futbola čempionāts, tāpat virkne klubu ar mūsu spēlētājiem sastāvā turpina gatavoties sezonas turpinājumam siltajās zemēs.

Šodien pēc ziemas pārtraukuma (pēdējā kārta 20. decembrī) atsākās Azerbaidžānas čempionāts, kurā tāpat kā Latvijā augstākajā līgā spēlē 10 komandas, kas izspēlē četrus apļus (pirms tam klubi pēc pussezonas tika dalīti divās daļās, tagad formāts mainīts). Šodien sākās 19. kārta no 36.

Oskara Kļavas AZAL ar 1:2 piekāpās Baku "Inter", mūsu futbolistam pilna spēle un dzeltenā kartīte. Savukārt Pāvels Doroševs palika "Neftchi" rezervē, čempionei ar 3:0 apspēlējot "Simurq". Neskatoties uz pārliecinošo rezultātu, pamatvārtsargs, serbs Saša Stamenkovičs, vairākas reizes izcili glābis komandu no vārtu zaudējuma. Doroševs Azerbaidžānas čempionātā pie teikšanas šosezon ticis divreiz.

Pārbaudes spēles

Šodien pirmo spēli treniņnometnē Turcijā aizvadījusi Alana Siņeļņikova jaunā komanda "Banik". Šī čehu vienība tikās ar Romāna Grigorčuka spēcīgo vadīto Ukrainas "Chernomorets". Spēle noslēdzās neizšķirti 1:1. Siņeļņikovs spēlēja 1. puslaikā (visi 10 laukuma spēlētāji tika nomainīti vai nu pēc 1. puslaika vai 61. minūtē), ka beidzās 0:0. Ukraiņu kluba mājas lapa raksta, ka liels pārsvars piederējis "Chernomorets", it sevišķi 1. puslaikā.

Turcijā šodien spēle pret respektablu pretinieku arī Ivana Lukjanova "Rotor", kas prata nospēlēt 2:2 ar Kazahstānas čempioni "Aktobe". Lukjanovs devās sākumsastāvā un nospēlēja 1. puslaiku, kas tika uzvarēts ar 1:0. Trešo pārbaudes spēli Turcijas pilsētā Antalijā aizvadījusi Edgara Gaurača Maskavas "Torpedo", kas ar 0:3 piekāpās Serbijas augstākās līgas jaupienācējai "Napredak" (pēc pussezonas atrodas tabulas vidū). Gauračs nospēlēja 2. puslaiku, kurā "Torpedo" ielaida visus vārtus. Rītvakar "Torpedo" atgriezīsies Maskavā. Kiprā vāji turpina spēlēt Oļega Laizāna "Enisey", kas vakar zaudēja Lietuvas čempionei "Žalgiris" (0:3), bet šodien ar 0:1 piekāpās Lietuvas 4. komandai "Sūduva". Laizāns, lai gan bija to spēlētāju sarakstā, kas devās uz Kipru, atkal nespēlēja.

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA Krievijas/Ukrainas grandu turnīrā šodien ar 0:2 piekāpās Sanktpēterburgas "Zenit", mūsu pussarga pieteikumā nebija.

Aleksandra Fertova "Sevastopol" spēja atgriezties Ukrainā dienu vēlāk, šodien, jo Simferopoles lidosta vakar sakarā ar nelabvēlīgiem laika apstākļiem nebija gatava uzņemt lidmašīnas. Kas interesanti, jau pēc četrām dienām "Sevastopol" atkal lidos uz Turciju, lai aizvadītu nākamo nometni.

Joprojām pārbaudē baltkrievu "Neman" atrodas Ģirts Karlsons, kurš šodien veidoja uzbrukuma pāri ar mums labi pazīstamo Tadu Labuku (arī pārbaudē) cīņā pret citu "Neman" virknējumu. Mūsu uzbrucēja komanda uzvarēja ar 4:2, un Karlsons guva pēdējos vārtus, tiesa, mačā kopumā produktīvāks esot bijis lietuvietis Labuks.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-02 21:03, pirms 11 gadiem
Kāpēc par Eiropas futzāla čempionātu nekas nav uzrakstīts, vai arī esmu palaidis garām kādu rakstu?

  +4 [+] [-]

, 2014-02-02 21:15, pirms 11 gadiem
Tātad viss skaidrs - Kļava paliek Azerbaidžānā. Kaut kur bija baumas dzirdētas Liepājas sakarā, bet, ņemot vērā to, ka klubs tiks no jauna taisīts, jau likās nereāli. Lai arī konkurence uz vietu izlasē tagad būs vēl lielāka nekā iepriekš, Kļavam jāmēģina atkarot savas pozīcijas tajā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-02-02 21:41, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Tās nebija baumas
viņš vnk formu uzturēja Liepājā
Izlasē viņš ir jāņem, jo Bulvji Gabovi Siņas tomēr nav tik rūdīti
Konkurence uz vietu izlasē būs varen' liela. It sevišķi tagad, kad Bulvītis un Siņeļņikovs nonākuši labās līgās, ar kurām tomēr Azerbaidžānu nevar salīdzināt. Kļavam pluss ir pieredze un Paharam patīk miksēt jaunos ar pieredzējušajiem, tā ka Osim visas iespējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja