Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kalašņikovs noslēdzis līgumu ar Igaunijas pastarīti "Tammeka"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalašņikovs noslēdzis līgumu ar Igaunijas pastarīti "Tammeka"
Dmitrijs Kalašņikovs / Foto: JK "Tallina Kalev"

LETA. Latvijas futbola speciālists Dmitrijs Kalašņikovs līdz šīs sezonas beigām vadīs Igaunijas čempionāta pastarīti Tartu "Tammeka", trešdien sociālajos tīklos informē klubs.

Vienība informē, ka līgums ar 37 gadus veco Kalašņikovu noslēgts līdz šīs sezonas beigām. Dažiem klubiem sezona Igaunijas čempionātā noslēgsies jau oktobra beigās. "Esmu laimīgs, ka esmu atgriezies Igaunijā. Nav noslēpums, ka es gribēju šo vietu. Nav viegli skatīties uz turnīra tabulu, bet tagad mērķis ir šeit palikt ilgāk par trim mēnešiem," klubs citē Kalašņikova teikto. Treneris norāda, ka nav laika meklēt iemeslus, kāpēc šosezon rezultāts ir tāds, kāds viņš. Kalašņikova mērķis ir palīdzēt komandai saglabāt vietu spēcīgākajā čempionātā.

"Tammeka" šosezon 21 spēlē iekrājusi 13 punktus un turnīra tabulā ieņem pēdējo jeb desmito vietu. Lai saglabātu vietu Igaunijas virslīgā, komandai jāiekļūst sešu spēcīgāko klubu pulkā.

Pagājušā gada novembrī Kalašņikovs atstāja citu Igaunijas komandu Tallinas "Kalev". Kalašņikovs Igaunijā vadījis arī "Kuressaare" un Narvas "Trans" komandas.

Speciālists 2018. gadā strādāja Jūrmalas "Spartakā" par galvenā trenera asistentu, bet pirms tam viņš trenera palīga amatā pusotru gadu darbojās "Jelgavā". Viņš karjeras laikā bijis arī galvenā trenera vietas izpildītājs "Liepājas metalurgā", kā arī vadījis pirmās līgas komandu Liepājas "Varavīksne".

  -2 [+] [-]

, 2021-09-01 23:07, pirms 3 gadiem
speciālists bļin

     [+] [-]

, 2021-09-02 15:50, pirms 3 gadiem
Papis_Diane rakstīja: speciālists bļin
viņu rādīja 1 apskatā, ļoti sakarīgs latvju mēlē pipars esti mērcē