Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis gūst vārtus "Cambuur" dramatiskā neizšķirtā

Rolands Eliņš

Uldriķis gūst vārtus "Cambuur" dramatiskā neizšķirtā
Foto: FC Cambuur

Latvijas futbola uzbrucējs Roberts Uldriķis šodien guva savus pirmos vārtus 2022. gadā Nīderlandes čempionātā un sestos šosezon, palīdzot "Cambuur" trakā mača galotnē nospēlēt 3:3 pret "Heerenveen".

• Roberts Uldriķis devās "Cambuur" sākumsastāvā, un viņa komandai spēle sākās ļoti neveiksmīgi, ielaižot vārtus jau otrajā minūtē.

• Taču 12. minūte Uldriķis laboja situāciju, nogādajot bumbu "Heerenveen" vārtos ar sitienu ar galvu no tuvas distances, realizējot partnera centrējumu.

• Uldriķim tie bija Nīderlandes čempionāta sezonas sestie vārti un pirmie kopš 19. decembra, šī gada sākumu pabojājot traumai.

• Otrajā puslaikā Uldriķis varēja uzlabot savu rēķinu, taču viņa sistā bumba, ar galvu sitot pēc stūra sitiena, trāpīja pa vārtu pārliktni.

• Tobrīd "Cambuur" bija iedzinējos ar 1:2, taču drīz pēc tam Uldiķa komanda tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, kas bija precīzs un atnesa neizšķirtu 2:2.

• Likās, ka spēle tā arī beigsies, taču kompensācijas laika ceturtajā minūtē "Cambuur" ieguva vadību, panākot 3:2. Tas gan arī nebija spēles gala rezultāts, jo pēc trim minūtēm "Heerenveen" tomēr sniedza atbildi un dramatiskā notikumu attīstībā tika pie neizšķirta.

• "Cambuur" tik un tā izdevies pārtraukt sešu zaudējumu sēriju, turnīra tabulā saglabājot 13. vietu 18 komandu konkurencē, kamēr tās šodienas pretiniece "Heerenveen" atkāpusies ieņem desmito vietu. "Eredivisie" tabulas vidus gan ir ļoti blīvs, un astoto no 13. vietas šķir tikai divi punkti, kamēr pirmais septītnieks ir krietni tālāk priekšā.

     [+] [-]

, 2022-05-01 20:04, pirms 2 gadiem
Super varti!!! Uldrikis bomba!

  +1 [+] [-]

, 2022-05-01 20:14, pirms 2 gadiem
Vot apskataties kas par futbola atmosferu! Pilns ar skatitajiem. Tada ir prieks spelet! Uldrikis malacis, vienozimigi daritajs!

     [+] [-]

, 2022-05-01 20:49, pirms 2 gadiem
Vangoju ka Uldriķis tas garākais aizmugurē bildē!