Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikauniekam neieskaita vārtus Čehijā, "Jablonec" beidzot uzvar

D. Ikauniekam neieskaita vārtus Čehijā, "Jablonec" beidzot uzvar
Dāvis Ikaunieks. Foto: fkjablonec.cz

Latvijas uzbrucējs Dāvis Ikaunieks svētdien vairākkārt apdraudēja vārtus Čehijas čempionāta mačā, viņa pārstāvētā "Jablonec" pārtrauca zaudējumu sēriju.

• "Jablonec" bija zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas, taču svētdien ar 2:0 pārspēja Čehijas čempionāta pastarīti "Karvina".

• Ikaunieks otro reizi pēc kārtas laukumā devās "Jablonec" sākumsastāvā un mačā bija līdz 63. minūtei, kad rezultāts jau bija 2:0.

• Latvijas futbolists šajā cīņā demonstrēja aktīvu sniegumu, jo viņš pa vārtiem izpildīja vairākus sitienus, turklāt pirmā puslaika izskaņā Ikaunieks ieraidīja bumbu vārtos, taču tas bija no aizmugures stāvokļa.

• Uzvarētāju labā pa vārtiem guva Jakubs Martinecs un Jaroslavs Zelenijs.

• "Jablonec" ar 32 spēlēs gūtiem 29 punktiem ir 13. pozīcijā starp 16 komandām, bet svētdienas panākums ļāvis nokļūt drošajā zonā, kas ļauj cerēt uz izvairīšanos no pārspēlēm.