Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Zināmi Latvijas un Čehijas spēles starta sastāvi

Zināmi Latvijas un Čehijas spēles starta sastāvi
Andris Vaņins
Foto: fc-sion.ch

Zināmi starta sastāvi 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlei starp Čehijas un Latvijas izlasēm. Starta vienpadsmitniekā dosies arī Igors Tarasovs un Deniss Rakels.

Sākumsastāvi
Čehija: Čehs, Selasije-Kadlecs-Prohāzka-Limberskis, Dočkals-Rosickis-Plašils-Krejči-Darida, Lafata.
Latvija: Vaņins, Freimanis-Gorkšs-Dubra-Maksimenko, Laizāns-Zjuzins-A. Višņakovs-Rakels-Tarasovs, Šabala.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo Eiropas čempionāta atlases spēli (pret Nīderlandi) Latvijas valstsvienības pamatsastāvā ir sešas izmaiņas. Izlases vārtos atgriezies Andris Vaņins, aizsardzības līnijā spēlēs Vitālijs Maksimenko un Gints Freimanis, pamatsastāvā ir tikuši arī Deniss Rakels, Oļegs Laizāns un Igors Tarasovs. No Nīderlandes spēles starta sastāva rezervē Aleksandrs Koliņko, Vladislavs Gabovs, Antons Kurakins, Jānis Ikaunieks, Eduards Višņakovs un Aleksandrs Fertovs.

Čehijai tikmēr trīs izmaiņas. Aizsargu Pāvela Kaderabeka un Tomaša Sivoka un pussarga Daniela Pudila vietā attiecīgi Teodors Gebre Selasije, Vāclavs Prohāzka un Davids Limberskis.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja