Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis: "Līdz "hat-trick" vēl nedaudz jāpagaida"

Rolands Eliņš

Gutkovskis: "Līdz "hat-trick" vēl nedaudz jāpagaida"
Vladislavs Gutkovskis jau rādīja "trijnieku", taču trešie vārti tomēr netika ieskaitīti. Foto: LFF

Pēc UEFA Nāciju līgas spēles, kurā Latvijas futbola izlase ar 2:0 pieveica Lihtenšteinu, Kaspars Dubra un Vladislavs Gutkovskis sarunā ar LFF preses daļu atskatījās uz aizvadīto maču un izteica vilšanos, ka neizdevās gūt vairāk vārtus.

"Kopumā pārliecinoši kontrolējām spēli. Protams, gribējās gūt vairāk vārtus," teica Kaspars Dubra. "Bija mums labas iespējas pie pretinieku vārtiem, un domāju, ka trešie vārti bija jāgūst, tad spēle patiešām beigtos. Rezultātam esot 0:2, viņi vēl cerēja kaut ko iebakstīt, un labi, ka nospēlējām aizsardzībā uz nulles. Tas bija visas komandas nopelns."

Dubra izteicās, ka Lihtenšteina vakardienas spēlē izskatījusies sagurusi un tāpēc nav spējusi izskriet līdz pretuzbrukumos: "Pirmajā spēlē Rīgā bija citādi, jo tad vēl nezinājām, ko gaidīt. Tagad labi zinājām. Jā, viņiem bija pāris standartsituācijas, taču citādi viņi pie mūsu vārtiem netika."

Dubra atzinīgi novērtēja Latvijas izlases rezultatīvo spēli Nāciju līgā, norādot, ka spēlēs, kurās Latvija ir objektīva favorīte, jāspēlē pašpārliecināti: "Bet, godīgi sakot, man pat vienalga, kurš īsti gūst vārtus, galvenais, ka izlase to paveic un uzvar."

Savukārt Gutkovskis pēcspēles intervijā norādīja, ka ir ļoti apmierināts ar diviem gūtajiem vārtiem, taču nedaudz tomēr rūgti pasmaidīja, ka nav izdevies iesist trešos vārtus: "Līdz "hat-trick" jāpagaida vēl līdz nākamajai reizei."

"Abos vārtos labi pastrādāja arī Roberts (Uldriķis)," turpināja Gutkovskis. "Bija tur, kur jābūt. Otrajos vārtos viņam nedaudz nepaveicās, un bumba atleca pie manis. Nedaudz žēl, ka viņam neizdevās iesist vārtus, bet nu sanāca, ka šī ir mana diena."

"Par visām jūnija spēlēm kopā runājot - domāju, ka labāk nevarēja būt," teica Gutkovskis. "D līgā izskatās, ka būs viss paveikts, un ceru, ka drīz būsim jau C līgā."

Nāciju līgas spēles tiešraidē piedāvā Viaplay platforma.