Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ozols Norvēģijas slimnīcā ticis pie piecām šuvēm, Gibraltāra spēlei būs gatavs

Emils Ozerinskis

Ozols Norvēģijas slimnīcā ticis pie piecām šuvēm, Gibraltāra spēlei būs gatavs
Roberts Ozols un Antonijs Černomordijs. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas futbola izlases vārtsargs Roberts Ozols vakardienas Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē piedzīvoja sadursmi ar Norvēģijas futbolistu, kas pēcāk slimnīcā lika tikt pie piecām šuvēm, liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Vakardien Latvijas aizvadīja vienu no savām labākajām spēlēm šajā Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā, cīnoties bezvārtu neizšķirti ar Norvēģiju. Vienu reizi bumba Latvijas izlases vārtos gan pabija, bet Mohameda Eljunusi vārti tika anulēti, jo pēc VAR aplūkošanas tika fiksēts, ka spēlētājs atradās aizmugures stāvoklī.

Vienā no epizodēm spēles gaitā cieta Latvijas izlases vārtsargs Roberts Ozols, kurš saņēma sitienu ar ceļgalu pa seju. Ozolam tika pārsista uzacs, taču pēc īsas "tehniskās apkopes" vārtsargs atteicās doties uz maiņu, paliekot laukumā un neļaujot debiju izlases rindās piedzīvot Rihardam Matrevicam.

Šodien Sportacentrs.com uzzināja, ka pēc spēles Latvijas izlases vārtu vīrs slimnīcā salāpīts ar piecām šuvēm. Gūtā trauma Ozolam neliegs stāties vārtos gada noslēdzošajā spēlē pret Gibraltāru. Šī valsts "Riga" kluba spēlētājam īpaši iespiedusies atmiņā, pēc neveiksmes, kas tika piedzīvota UEFA Konferences līgas kvalifikācijas pēdējā kārtā pret "Linkoln Red Imps".

Sagaidāms, ka tāpat kā vakardienas spēlē arī pret Gibraltāru, visdrīzāk, palīdzēt nevarēs Artūrs Zjuzins. Šī iemesla dēļ pret norvēģiem tika spēlēts ar diviem uzbrucējiem un Mārtiņu Ķiguru laukuma viduszonā.

Latvijas izlasei atņemot punktus norvēģiem, teju nacionālā varoņa statusā Turcijā iecelts Ozols, kura "sausā" spēle saglabā Turcijas izlasei izredzes iekļūt nākamgad Katarā paredzētajā Pasaules kausa finālturnīrā.