Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Turans: "Nebūtu godīgi mums pārmest cīņasspara trūkumu"

Turans: "Nebūtu godīgi mums pārmest cīņasspara trūkumu"
Arda Turans cīņā ar Jāni Ikaunieku
Foto: AFP/Scanpix

Vakar vakarā "Skonto" stadionā Rīgā Latvijas futbola izlase cīnījās neizšķirti (1:1) ar ambiciozo Turcijas valstsvienību.

"Mēs neko nevarējām izdarīt, lai gan devāmies laukumā un cīnījāmies kā lauvas. Neskatoties uz to, ko mēs darījām vai kādās pozīcijās bijām. Mūsu nolūki bija labi – mēs cīnījāmies. Mūs var kritizēt par sliktu spēli vai sniegumu, taču nav godīgi futbolistiem pārmest cīņasspara trūkumu," sacīja Turcijas izlases kapteinis Arda Turans. "Nav vairs daudz, ko teikt – jācer, ka nākamajā spēlē būs labāk," piebilda Madrides "Atletico" pussargs.

"Protams, ka nožēloju esošo situāciju. Esmu Turcijas izlases treneris, un visi kopā noskaidrosim, kas ir galvenais problēmu cēlonis. Šajā spēlē tiešām varējām sākt atgriešanos. Latvija un neizšķirts – šādam iznākumam nav attaisnojuma un to nevar pieņemt," sacīja Turcijas izlases treneris Fatihs Terims.

A grupā tagad vadībā ir Islandes un Čehijas izlases, kuras apsteidz ne tikai Turciju, bet arī tādu futbola lielvalsti kā Nīderlandi. "Pirms kvalifikācijas sākuma nevarēja paredzēt tādu situāciju. Grupa ir tieši tik smaga, cik es gaidīju, taču situācija tabulā nav gluži tāda, kā sākumā iecerēju," A grupas kopvērtējumu komentēja Terims.

Izmantotie resursi:
fotomac.com.tr
Türkiye Futbol Federasyonu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-14 18:26, pirms 10 gadiem
skaidrs ka muuseejie nekur netiks,bet man sim ciklam ir intriga,jaatnem turkiem punkti arii otraa speelee.taa riebjas sii izlase,jau biju piemirsis no2004 g.,kaadi vini gaili,veemiens naak

  +4 [+] [-]

, 2014-10-14 19:55, pirms 10 gadiem
J.Ikaunieks > Turans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja