Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Čehijā aizturēts Baltkrievijas Futbola federācijas prezidents

Rolands Eliņš

Čehijā aizturēts Baltkrievijas Futbola federācijas prezidents
Vladimirs Bazanovs. Foto: Championat.com

Čehijas policija apstiprinājusi, ka aizturējusi divas personas, kuras tiek turētas aizdomās par nelikumīgu valsts robežu šķēršošanu. Čehijas mediji norāda, ka šīs personas ir Baltkrievijas Futbola federācijas prezidents Vladimirs Bazanovs un viņa kundze.

Šovakar bija paredzēta Čehijas un Baltkrievijas sieviešu izlašu savstarpējā spēle, un jau iepriekš Čehijas medijos tika apsvērta varbūtība, ka uz to varētu ierasties arī Baltkrievijas Futbola federācijas prezidents Vladimirs Bazanovs, pret ko publiski iebilda atsevišķi Čehijas politiķi, norādot uz Bazanova saistību ar Lukašenko režīmu un tā atbalstīšanu.

Čehijas televīzija un medijs "Denik N" šodien ziņo, ka Bazanovs ir ieradies apmeklēt spēli, taču ticis aizturēts. Tas veikts sakarā ar aizdomām, ka viņam nav bijis tiesību ierasties Čehijā.

Čehijas policijas preses sekretāre apstiprināja, ka šodien aizturētas divas personas, kuras tiek turētas aizdomās par ierašanos valstī, neievērojot Čehijas Veselības ministrijas izsludinātos ceļošanas ierobežojumus, tiesa, Čehijas policija nekomentēja šo personu identitāti.

Ja apstiprināsies, ka Bazanovs Čehijā ieradies, lai gan viņam nebija tiesību to darīt, viņš tiks deportēts.

Tiek vēstīts, ka Čehijas Futbola federācijā vērsusies gan UEFA, gan Baltkrievijas Futbola federācija, aicinot palīdzēt situācijas atrisināšanā.

Papildus visam tam Baltkrievijas sieviešu izlasē šodien tika konstatēti vairāki pozitīvi Covid-19 testi, un šovakar paredzētā spēle tikusi atcelta.

Izmantotie resursi:
https://team.abff.by/news/article/z...
https://denikn.cz/758914/ceska-poli...

     [+] [-]

, 2021-11-30 19:12, pirms 2 gadiem
Ui kā vates tūlīt brēks un gaudos

  -3 [+] [-]

, 2021-11-30 20:04, pirms 2 gadiem
Sportist amatieri smerdeli par ko tu breekt tastes?

  +1 [+] [-]

, 2021-11-30 22:09, pirms 2 gadiem
kramblers rakstīja: Sportist amatieri smerdeli par ko tu breekt tastes?
Ej vēl pasūkā lukam pabira.

     [+] [-]

, 2021-12-01 00:15, pirms 2 gadiem
Pareizi..kolhoza majlopi nav jālaiž pie cilvēkiem..