Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Argentīnas vārtsargam Martinesam divu spēļu diskvalifikācija par nepiedienīgām svinībām

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Argentīnas vārtsargam Martinesam divu spēļu diskvalifikācija par nepiedienīgām svinībām
Emiljano Martiness pēc mača pret Čīli. Foto: Reuters/Scanpix

FIFA Disciplinārkomiteja piespriedusi divu spēļu diskvalifikāciju Argentīnas futbola izlases pamatvārtsargam Emiljano Martinesam par nepiedienīgu žestu svinību laikā un sitienu kamerai.

32 gadus vecais argentīniešu vārtsargs ar disciplinārpārkāpumiem izcēlās valstsvienības septembra spēlēs. Pēc uzvaras ar 3:0 pār Čīli Pasaules kausa ietvaros Martiness nepiedienīgi atzīmēja uzvaru, Copa America trofejas repliku turot pie kājstarpes, bet četras dienas vēlāk pēc uzvaras pār Kolumbiju iesita kamerai.

Par šiem izgājieniem FIFA Disciplinārkomiteja vārtsargam piespriedusi divu spēļu diskvalifikāciju. Tādējādi Birmingemas ''Aston Villa'' vārtu vīrs nevarēs palīdzēt Argentīnai oktobra vidū gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs pret Venecuēlu izbraukumā un Bolīviju mājās.

Pēc astoņām spēlēm ar iekrātiem 18 punktiem argentīnieši ieņem pirmo vietu Dienvidamerikas kvalifikācijā un strauji tuvojas garantētai dalībai 2026. gada FIFA Pasaules kausā.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/58...

     [+] [-]

, 14:33, pirms 4 stundām
Mans milakais vartusargs, sadiem sovmenjiem jabut vairak!

     [+] [-]

, 15:22, pirms 3 stundām
Peec uzvaras paar Kolumbiju?vinni zaudeeja pret Kolumbiju...tapeec jau iesita kamerai