Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Tunisija uzveic DĀR futbolistus

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Tunisija uzveic DĀR futbolistus
Foto: AP

Āfrikas Nāciju kausa izcīņas D apakšgrupas spēlē pie uzvaras tikusi Tunisijas futbola izlase, kas ar rezultātu 3:1 pārspēja Dienvidāfrikas Republikas valstsvienību.

Izšķirošo pārsvaru Tunisijas futbolisti ieguva jau pirmajā puslaikā, kuru noslēdza savā labā ar 3:0. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Fransileudo Santoss, vēl reizi DĀR vārtsargu Monēbu Džozefsu pārspēja Čauki Ben Saāda.

Otro puslaiku daudz labāk jau aizvadīja DĀR futbolisti, taču izlieto ūdeni sasmelt neizdevās. Vien goda vārtus aptuveni trīs minūtes pirms pamatlaika beigām DĀR izlases labā guva Katlego Abels Mfela, kurš spēlē bija iesaistījies no rezervistu soliņa.

Līdz ar uzvaru Tunisija ar divās spēlēs nopelnītiem četriem punktiem kļuvusi par D apakšgrupas līderi. Lai arī tikpat punktu iekrājusi Angolas valstsvienība un arī gūto/zaudēto vārtu starpība abām izlasēm ir vienāda (+2), Tunisijai 1. pozīciju pašlaik nodrošina lielāks gūto vārtu skaits.

Āfrikas Nāciju kausa izcīņa.
D apakšgrupa (27. janvāris)

Tunisija – DĀR 3:1 (Santoss 8', 34', Ben Saāda 32' – Mfela 87')

Situācija D apakšgrupā. *
1. Tunisija 2 4
2. Angola 2 4
3. Senegāla 2 1
4. DĀR 2 1

* - vieta, komanda, spēles, punkti.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-28 01:25, pirms 17 gadiem
Pienārs nospēlēja labi, bet DĀR 3os vārtus tizli ielaida... Aizsardzība caura... P.S. Āfrikas Nāciju kausā pagaidām ir vidēji 3.28 vārti spēlē... ACN special rādīja... Tas tikai pierāda to, ka šeit nav vārtusargi, bet uzbrucēji gan ir super... Drogba,Eto'0, Zuma, dos Santos komentārus neprasa...

Skaisti vārti arī tiek gūti šajā kausā... Nesen pa Eurosport rādīja labākos 15 vārus/... Visi smuki... Domājat paši, cik smuki bija pirmie-trešie, ja Kalū superizgājiens pret Nigēriju bija tikai 5 smukākais gols...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-28 11:53, pirms 17 gadiem
bija gaidams,tunisijas komanda ir spesiga,bet ziloni vinus uzvares,nu ja speles 1.4 finala

  +1 [+] [-]

, 2008-01-28 17:35, pirms 17 gadiem
Tunisieshi 1. puslaika neatstaja nekadus variantus un shie 3 SKAISTIE varti visu paversa ve sliktaku DAR! Pirmajas 45 minutes bija ljoti liels tunisieshu parsvars! Santosa 3 varti bija konfekte!
Jau 2. daljaa DAR pasrvara veidoja momentus, bistamus sitienus, bet nekadi nevareja iesist. Tunisija ari vareja parupeties par vel lielaku sagravi! Bet beigaas Dienvidafrikanji tomer smuki iesita savus giodam nopelnitos vartus! Vislabak noteikti nospeleja F. Santos, Ben Saada, Zuma, Chabangu, Moon!
Ari Tunisija noteikti var pretendet uz izklishanu no grupas un pat uz augstam vietam!