Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Boatengs turpmāk pārstāvēs Ganu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Boatengs turpmāk pārstāvēs Ganu
Kevins-Prinss Boatengs saņem sarkano kartīti
Foto: AFP

Berlīnē dzimušais Kevins-Prinss Boatengs paziņojis, ka turpmāk vairs nepārstāvēs Vāciju, bet gan Ganas izlasi, jo uzskata, ka tikt šajā Āfrikas izlasē viņam būs krietni vien vieglāk.

22 gadus vecais pussargs vairākkārt ir pārstāvējis dažādas Vācijas jaunatnes izlases, taču jaunie noteikumi paredz, ka viņam ir tiesības tagad pārstāvēt Ganas izlasi, jo viņam bija dubultpilsonība. Boatengs šādu iespēju arī izmantos, paziņojot, ka turpmāk vēlas pārstāvēt Ganu, nevis Vāciju, jo šajā izlasē viņam tikt ir daudz vieglāk.

"Kopš šī brīža es vēlos pārstāvēt Ganu, mana tēva dzimteni, un esmu jau sācis pārrunāt šo iespēju ar Ganas pārstāvjiem. Es centos izveidot karjeru Vācijas izlasē, bet man neizdevās. Es neredzu nemazāko iespēju izveidot veiksmīgu karjeru, pārstāvot Vācijas izlasi," savu izvēli pamatoja Boatengs.

Viņa jaunākais brālis Džeroms Boatengs turpinās pārstāvēt Vāciju. Šobrīd Boatengs jaunākais pārstāv Vāciju Eiropas U-21 čempionāta finālturnīrā. Kevins-Prinss Boatengs lielāko savas karjeras daļu pavadījis Berlīnes "Hertha", bet tāpat spēlējis arī "Tottenham", kā arī "Borussia".

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-06-25 23:27, pirms 15 gadiem
Mūsdienu futbola ikdiena, neko darīt, tā notiek. Ir gan šādi, gan pretēji piemēri (brazīlietis Kuranji Vācijas izlasē).

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 23:41, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Mūsdienu futbola ikdiena, neko darīt, tā notiek. Ir gan šādi, gan pretēji piemēri (brazīlietis Kuranji Vācijas izlasē).
izlasee kuranjii vairaak nepselee

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 23:46, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: izlasee kuranjii vairaak nepselee
Kad uzbrukumā bija krīze (paaudžu maiņa pirms EČ 2004), tad bija tieši laikā.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-26 07:59, pirms 15 gadiem
Manis pēc kaut vai vēl vairāki migranti no Vācijas var izvēlēties spēlēt savu tēvu/mātes valstu izlasēs!! Moš izlase beigās paliks krietni "vāciskāka"...

     [+] [-]

, 2009-06-26 09:28, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Mūsdienu futbola ikdiena, neko darīt, tā notiek. Ir gan šādi, gan pretēji piemēri (brazīlietis Kuranji Vācijas izlasē).
Kuranji jau tas sencu sanes bija loti dazas un interesantas, neatceros precizi, bet bija iesaistitas vairakas valstis