Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vācijas un Anglijas spēle būs vērojama VSB kanālā

Krišs Upenieks

Vācijas un Anglijas spēle būs vērojama VSB kanālā
Rojs Hodžsons
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 26.martā, Viasat Sport Baltic piedāvā Vācijas un Anglijas izlašu pārbaudes spēli futbolā. Berlīnes olimpiskajā stadionā mača sākums starp diviem Eiropas futbola grandiem pulksten 21:40.

Sestdien Berlīnes Olimpiskajā stadionā vienā no senākajām un klasiskākajām pasaules futbola divcīņām pārbaudes spēli aizvadīs Vācijas un Anglijas izlases. Abu valstu Nacionālās izlases pirmās savstarpējās spēles aizvadīja vēl 19 gadsimta beigās.

Īpaši jau angļu futbola fani Vāciju uzskata par saviem galvenajiem un principiālākajiem pretiniekiem. Izcīnīto titulu ziņā Vācija gan ir galvastiesu pārāka – tā četras reizes uzvarējusi Pasaules kausa izcīņā un trīs reizes Eiropas čempionātā, kopumā 14 reizes spēlējot abu turnīru finālā, kamēr Anglija abu galveno turnīru finālā spēlējusi tikai reizi, 1966.gadā spēlējot savās mājās tiekot pie Pasaules kausa.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Lai arī tā ir pārbaudes spēle, šis ir viens no principiālākajiem valstsvienību dueļiem pasaules futbolā. Vācijas sastāvs ir ar lielāku pieredzi, kamēr Rojs Hodžsons uz Berlīni ved trīs debitantus un vēl vairākus pavisam nesen izlasē debitējušos futbolistus. Interesanti, ka paaudžu maiņas kodolu veido Tottenham Hotspur spēlētāji - pavisam 5 pārstāvji no šī kluba, tikpat izsaukumus saņēmusi arī Liverpool. Tajā pašā laikā no abām Mančestras komandām kopā tikai 1 spēlētājs – Kriss Smollings no Manchester United. Anglijas sastāvs sola uzbrukuma futbolu un rezultatīvu spēli, bet ļoti iespējams, ka tajā kā vienmēr uzvarēs vācieši.”

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +3 [+] [-]

, 2016-03-24 17:48, pirms 9 gadiem
Ir pagājis vesels pusgadsimts ,kopš skatījos pirmo pasaules čempionātu futbolā pa TV un protams arī šo slaveno finālcīņu.Laiks skrien vēja spārniem,bet vēl tagad atceros lielākās daļas spēlētāju uzvārdus šajā mačā.

     [+] [-]

, 2016-03-24 18:24, pirms 9 gadiem
Sastāvi nav zināmi?

  +2 [+] [-]

, 2016-03-24 18:25, pirms 9 gadiem
futbola klasika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja