Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Āfrikas Nāciju kausa finālturnīra saimniece Kotdivuāra atbrīvo galveno treneri Gasē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Āfrikas Nāciju kausa finālturnīra saimniece Kotdivuāra atbrīvo galveno treneri Gasē
Žans Luiss Gasē. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Āfrikas Nāciju kausa finālturnīra saimniece Kotdivuāras futbola izlase trešdien no galvenā trenera amata atbrīvoja galveno treneri Žanu Luiju Gasē.

Kotdivuāras futbolisti pirmdien ar 0:4 piekāpās Ekvatoriālajai Gvinejai un pēc neveiksmes apdraudēta mājinieces dalība izslēgšanas turnīrā.

Gasē Kotdivuāras izlases grožus pārņēma 2022.gada maijā.

70 gadus vecais Gasē karjeras laikā vadījis arī tādas komandas kā Bordo "Girondins", "Montpellier", "Istres" un "Caen". Viņš strādājis par asistentu arī Francijas izlasē un Parīzes "Saint-Germain" komandā.

Futbolista karjeras laikā bijušais pussargs Gasē spēlēja tikai Monpeljē komandā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-01-24 18:00, pirms 3 mēnešiem
Tas normāli. Visādi francūžu un vāciešu treneri sen jau ir pieraduši - pastrādā, pastrādā kādā Āfrikas izlasē un tad pārcelies uz citu.

     [+] [-]

, 2024-01-24 21:59, pirms 3 mēnešiem
No frančiem Kot Divuarai bij kādreiz tas īstais treneris,kas prot savākt izlasi ,kā Erve Renārs.Tāpat arī Zambijai viņš bij īstais.Divas reizes pēc kārtas no sākuma Zambiju,pēc tam Kot Divuāru aizveda līdz kausam.Liels speciālists Āfrikas futbolā.Tādu ir maz.