Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Neizšķirts arī otrajā spēlē

Neizšķirts arī otrajā spēlē
Van Hērdens atzīmē
vārtu guvumu.
Foto: AP

Ar neizšķirtu gala iznākumu trešdien noslēdzās arī otra Āfrikas Nāciju kausa izcīņas D apakšgrupas spēle, kurā DĀR, pateicoties neilgi pirms mača beigām gūtajiem vārtiem, cīnījās neizšķirti 1:1 ar Angolu.

Spēles raksturam neloģiski vārti
Pirmā iespēja gūt vārtus bija DĀR futbolistiem, kad pēc Teko Modises sitiena no aptuveni 30 metriem Angolas vārtsargs ar lielām grūtībām "pārcēla" bumbu pāri pārliktnim. Jau pēc dažām minūtēm sekoja angoliešu atbilde - teicams raidījums tikai nedaudz pāri vārtiem padevās Flavio. Kopumā nedaudz labāku iespaidu pirmajā puslaikā atstāja DĀR, tādēļ Mančestras "United" uzbrucēja Manučo Gonsalvesa vārtu guvums 29. minūtē šķita nedaudz pretrunā mača gaitai. Lai nu kā arī būtu, šo iegūto minimālo pārsvaru "Melnās antilopes" saglabāja līdz pat puslaika beigām.

DĀR tomēr izglābjas
Cīņas 62. minūtē Angolai radās teicama iespēja dubultot pārsvaru, taču bumba pēc uz maiņu uznākušā Ze Kalangas tālsitiena pavisam nedaudz, bet tomēr lidoja garām sāncenšu vārtiem. Spēles noslēguma daļā notikumus laukumā diktēja DĀR futbolisti un par to tika atalgoti - trīs minūtes pirms mača beigām van Hērdenam izdevās gūt izlīdzinājuma vārtus. Ar neizšķirtu iznākumu 1:1 cīņa arī noslēdzās.

Āfrikas Nāciju kausa izcīņa.
1. kārta (23. janvāris).
D grupa.

DĀR - Angola 1:1 (0:1) (van Hērdens 87' – Manučo 29')

D grupa.
1.-2 Senegāla 1 1
1.-2. Tunisija 1 1
3.-4. DĀR 1 1
3.-4. Angola 1 1


Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2008-01-24 01:11, pirms 16 gadiem
ļoti skaista spēle bija, man patika. daudz sitienu. arī pēc otrajiem vārtiem spēle neapstājās, neviens negribēja niču!! bet gribēja uzvarēt super!

PS biju par Angolu, bet tā vai tā prieks par niču!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 09:39, pirms 16 gadiem
Spēle ļoti dinamiska un saistoša, principā tiesneša nekomptences dēļ DĀR zaudēja jo kā redzēju pirmos iesistos vārtus DĀR neieskaitīja, kaut arī atkārtojumā skaidri redzams ka bumba ir šķērsojusi vārtu līnīju, un vēl tiesneša neadekvātie soda svilpieni tas man likās dīvaini, arī spēles izskaņā, kad Angola uzbruka un bija ar bumubu, no DĀR viens spēlētājs uzleca virsū uzbrūkošajam angolas futbolistam, situācijā kur sods būtu jāsvilpj par labu angolai nosvilpj par labu DĀR. Principā ja tur viņš nebūtu nosvilpis tad iespējams būtu bijis 2:1 Angolas labā, jo nu pēc uzleciena spēlētājs bija viens pret vārtusargu, bet lai nu kā neizšķirts šim mačam arī ir OK
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-24 15:31, pirms 16 gadiem
DĀR gols līdz šim skaistākais visā ANC... SMUKULIs... Manučo arī līdaciņā 9niekā... Abi goli ļoti skaisti!!!