Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Austrijas futbolisti otro reizi pēc kārtas pārspēj Vāciju, Sanē uzbrūk pretiniekam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Austrijas futbolisti otro reizi pēc kārtas pārspēj Vāciju, Sanē uzbrūk pretiniekam
Austrijas valstsvienības futbolista Kristofa Baumgartnera sitiena mirklis. Foto: Matthias Schrader/AP/Scanpix

46 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē Ernsta Hapela vārdā nosauktajā stadionā Vīnē Austrijas futbola izlase ar 2:0 uzveica nākamā gada Eiropas meistarsacīkšu finālturnīra organizatori Vāciju.

Austrieši Kevina Trapa sargāto cietoksni ieņēma abu puslaiku otrajās daļās. 29. minūtē rezultatīvi sita Dortmundes "Borussia" pussargs Marsels Zabicers, bet 73. minūtē mājinieku pārsvaru divkāršoja Leipcigas "RasenBallsport" pussargs Kristofs Baumgartners.

Trešo Eiropas meistarsacīkšu finālturnīru pēc kārtas sasniegusī Austrijas izlase varēja gūt vārtus arī pirms Zabicera sitiena – 16. minūtē vienatnē pret Trapu izrāvās "Freiburg" uzbrucējs Mihaels Gregoričs.

49. minūtē vācieši nokļuva skaitliskajā mazākumā, Lerojam Sanē ārpus spēles epizodē iesitot Austrijas futbolistam Filipam Mvenem.

Austrijas valstsvienība Vāciju pieveica otrajā savstarpējā duelī pēc kārtas, iepriekšējo reizi to paveicot pārbaudes spēlē 2018. gada jūnijā.

     [+] [-]

, 2023-11-22 01:02, pirms 8 mēnešiem
Kas notiek ar DFB? Pilnīgs un totāls pazemojums pēdējo gadu laikā. Nāgelsmans noteikti nebija labākā izvēle trenera amatam.

     [+] [-]

, 2023-11-22 05:39, pirms 8 mēnešiem
Number 0 rakstīja: Kas notiek ar DFB? Pilnīgs un totāls pazemojums pēdējo gadu laikā. Nāgelsmans noteikti nebija labākā izvēle trenera amatam.
Un kad Vācija ir bijusi laba?
Beidz troļļot vienreiz.

Vācija no "TOP" ir vissliktāka izlase un tie tituli kas ir bijuši, ir haļavas režīma iegūti, Vācijai nav top spēlētāji, Vācijai nav resursi, tapēc lūdzu aizveries!