Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Hidinks: "Tā bija krievu rulete"

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks pēc kvalificēšanās Eiropas Čempionātam atzina, ka šī pēdējā spēļu kārta bija krievu rulete ar laimīgām beigām.

Atgādināsim, ka Krievijas izlasei pirms pēdējās kārtas bija nelielas cerības kvalificēties Eiropas Čempionātam, jo vispirms viņiem pašiem vajadzēja uzvarēt Andoru un cerēt, ka Horvātija uzvarēs Anglijā.

"Tāda sajūta, ka mēs iekļuvām situācijā, kāda ir krievu ruletē," saka Hidinks. "Biju ļoti pārsteigts, ka Anglijas izlase savās mājās nespēja izcīnīt pat neizšķirtu. Horvāti ir ļoti stipra komanda. Tajā spēlē daudz labu futbolistu, kuri ikdienā pārstāv spēcīgus Eiropas futbola klubus."

"Es cienu godīgu sportu. Šodien Horvātijas izlase parādīja stipru raksturu un uzvarēja. To pašu varu arī teikt par Izraēlas izlasi, kura pret mums aizvadīja godīgu spēli."
Tai pašā laikā, Hidinks pateica, ka Andorā viss Krievijas izlases treneru štābs sekoja līdzi notikumiem Anglijā.

"Mums visiem ir telefonu sakari, un mēs sekojām līdzi notikumiem Anglijā. Es šoreiz neticēju brīnumam, bet gan nelielai veiksmei. Rezultātā – brīnums piepildījās. Pēc spēles es saviem spēlētājiem skaidri un gaiši pateicu – Es lepojos ar jums."

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: AFP


, 2007-11-22 10:08, pirms 17 gadiem
ar ievarijumu bija jums ta rullete???!!!
Slēpts komentārs: Fox_sports
Slēpts komentārs: serss
, 2007-11-22 10:15, pirms 17 gadiem
Hiddinks tomēr saglabā savu veiksminieka auru..

Eiropas čempim pietrūks angļu fanu, bet varbūt krievi ienesīs kautko jaunu.
, 2007-11-22 10:16, pirms 17 gadiem
sadzerusies krievi..to tiesam vajag...
, 2007-11-22 10:16, pirms 17 gadiem
Es gaidu zinu, kam iedos tos cetrus mercedes p.s. Hidinks tiesam ir veiksminieks !
, 2007-11-22 10:23, pirms 17 gadiem
Gusu Hidingu uz Latvijas izlasi.
, 2007-11-22 10:28, pirms 17 gadiem
Hidings nekad nepiekristu nākt uz LV par da jebkādu naudu! Viņš tomēr atšķir no kā var izveidot veiksmīgu komandu, no kā labāk tomēr turēties pa gabalu, lai netiktu apkaunots
, 2007-11-22 10:29, pirms 17 gadiem
Arī Hidinks nepalīdzēs pret Spāniju, Franciju, Itāliju un co. - paņems priekšā krievus tā, ka šie dziedās trīs vakarus mecosoprānā...
, 2007-11-22 10:42, pirms 17 gadiem
Nu muļķibas Viesuli - kāpēc tāds pesimisms? VIņi spēlē ļoti pat normāli. r Hidinku viņi vēsi, vēsi var tikt pusfinālā. Netici? Varbūt gribi ar mani saderēt? A to man zb šitie angļu fani, kas tik var citus apd..t. bet paši baļķi savās acīs neredz. Ak jā, vakar varbūt ieraudzīja.
, 2007-11-22 10:52, pirms 17 gadiem
buutu prikols ,ka pee Eiropas chempi Hidinks paarnemtu Anglijas izlasi...............! Es domaaju vinsh pats gribeetu...............!!Jo speeleetaaaju resursi ,lai dabuutu pasaules kausu vinam buuut daudz............!!tas buutu vina karjeras skaists nobeigums..............!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 11:06, pirms 17 gadiem
Krievija pusfinaalaa? Tas vareetu notikt taapat kaa Latvija pusfinaalaa!!! Kaapeec Krievi ir tikushi liidz chempim? Taapeecka Anglija speeleeja ljoti suudiigi, visu atlases ciklu, un Krievu vietaa vareeja buut arii Izraeelas izlase, viekaarshi paveicaas Krievijai. Paskatieties vakardienas speeli ar Andoru. Taada izlase izkritiis grupu turniiraa. Tas ka vinji peiveica Angljus maajaas, es jau teicu, Anglija speeleeja suudiigi visu atlases ciklu. Protams slaavu tauta tic savai komandai, taapat kaa mees ticeejaam pagaajusho EC Latvijai! Taa ka viss ir tikai likumsakariigi!
, 2007-11-22 11:18, pirms 17 gadiem
Viss vnk ir ļoti atkarīgs no psiholiģijas - vakar krievi spēlēja ar Andoru jau ne uz ko necerot. Ar to izskaidrojama salīdzinoši sliktā spēle. Un pašās spēles beigās jau nu bija vēl grūtāk, zinot, ka viņi tiek tālāk. Nav pareizi šitā vienu spēles momentu izraut no konteksta.
Gribat, lai jums atgādina, kad citas pasaules top komandas ir vilkušas laiku pret pastarīšiem un sajūsmā lēkājušas par kaut vai neizšķirtu. Stipra komanda no vājas atšķiras ar to, ka stipra komanda labi nospēlē 80 % savu maču, bet vāja - 20 %. Nu un tad, kad sakrīt grūtais posms labai komandai un veiksmīgais periods vājai komandai, tad var sākties īstā demagoģija, vai ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 11:21, pirms 17 gadiem
jaatziist ka Krievija to bija pelniijusi,jo kaa nekaa nacionaalais chempionaats ir viens no speeciigaakajiem eiropaa un peedeejaa chempii nemaz tik slikti nenospeeleeja,ja atcereesimies vini vieniigie paarspeeja griekus!
, 2007-11-22 12:01, pirms 17 gadiem
Jauprojām uzskatu ka labākais treneris pasaulē, man prātā nāk PČ spēle pret Itāliju 1/4 finālā kur nu Austrālijai vajadzēja tikt tālāk, bet tiesnesis uzķērās uz simulācijas, tā kā ne visur palīdz veiksme . Vēlu veiksmi EČ, lai kā man nepatiktu Krievijas izlase
, 2007-11-22 12:27, pirms 17 gadiem
Da,bazarjte vi teperj,hotj c'to (poklonniki sb. Anglii i nenavistniki sb. Rossii)...
Haljava?Haljava u vas v trusah... Vezet siljnejs'im!
Rezuljtat v tablice!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 13:08, pirms 17 gadiem
nu kas tur nav skaidrs ar tiem 4 mersiem -

vaartsargs + 3 vaartu autori!

Плетикоса, Кранчар, Петрич, Олич.
, 2007-11-22 13:13, pirms 17 gadiem
nu, krievi neapšaubāmi ir vājākā komanda, kura tika uz Eiropas čempionātu...vājāki varbūt ir tikai austrieši, kuri tika ,jo ir saimnieki...pagājušā čempī vājākie bijām mēs, bet nospēlējām cienīgi...taču krieviem komanda ir jauna, ar Hiddinku viņi progresē un varbūt līdz vasarai vēl kaut iemācīsies...un nospēlēs es domāju mūsu līmenī - kāds neizšķirts ar futbola grandu kā Vācija, būs cienīgs zaudējums pret kādu Čehiju un 0:3 zaudējums vai sagrāve pret kādu komandu tipa-Holande...paliks grupā pēdējie - 1 neizšķirts,2 zaudējumi ...iesitīs 1 golu, bet ielaidīs kādus 5 vai 6...
bet mēs Latvijā taču priecājāmies?...tā ka lai priecājas arī Krievijā - viņi to ir nopelnījuši!...Apsveicu Krieviju ar tikšanu uz euro2008!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 13:28, pirms 17 gadiem
Es neesmu angļu fans, bet man patīk labs futbols. Nu, neteiktu, ka krievi rādītu uber kruto spēli ,tādēļ arī par to neesmu sajūsmā. + nez, kāda situācija būtu, ja Maskavā netiktu spēlēts uz mākslīgā seguma, kas ietekmē spēli... Tas pats sakāms arī par krievu čempi. Tam līdz Anglijas, Spānijas, Vācijas, Francijas līmenim vēl augt un augt - rezultāti jau nav tālu jāmeklē, ja paskatās, kur ir CSKA - vienīgā krievu komanda ČL turnīrā? Vienīgi viņi var sacensties ar Itālijas čempi skandālu un korupcijas ziņā. Tiesa, nav dzirdēts, ka krievi meklētu risinājumus...Kopš 1988.gada EČ krievi neko tā arī vairs nav parādījuši - visur kur parādījušies tālāk par kvalifikāciju nav tikuši, jo vienkārši nav super līmeņa komanda. Tādas nav arī tagad un nebūs arī nākošgad - vislabākā mēraukla būs tad, ja pretī nostāsies 1 līmeņa komandas, tad viņi ieraudzīs, kur "vēži ziemo" un varbūt nolaidīsies uz zemes.Bet katram protams ir tiesības uz savu viedokli.
, 2007-11-22 14:33, pirms 17 gadiem
pirms četriem gadiem paveicās mums, šogad paveicās krieviem
, 2007-11-22 14:57, pirms 17 gadiem
Ziniet, PASKATĀTIES SĀKUMĀ UZ SAVU FUTBOLU!!!
Zaudējums Lihtenšteinai jau ko izsaka. Nebojājiet citiem prieku. Dzīvē mēdz būs svarīgākās lietas par citu apdiršanu. Tipiska latviešu mentalitāte, latvietis latvietim latvietis...
, 2007-11-22 15:11, pirms 17 gadiem
Par kadu pusfinalu var iet runa, ka vini Izraelu nevar vinnet! Pamosties!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 16:15, pirms 17 gadiem
jaauzmanas krieviem ir, ka tik nepaardeg...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Frenkijs de Jongs. Foto: AFP/Scanpix
2

Sastāvu nosauc arī Nīderlande, iekļauts savainotais de Jongs

Sastāvu gaidāmajam Eiropas čempionātam futbolā nosaucis arī Nīderlandes izlases galvenais treneris Ronalds Kūmans. Starp 26 futbolistiem atrodams arī "Barcelona" centra pussargs Frenkijs de Jongs, kurš potītes savainojuma dēļ nav spēlējis vairāk kā mēnesi.
Leonardo Bonuči. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Eiropas čempions Bonuči noslēdz futbolista karjeru

LETA--DPA. Itālijas aizsargs Leonardo Bonuči noslēdzis sportista karjeru, sociālajos tīklos pavēstīja futbolists.
No kreisās: Dānijas U17 valstsvienības futbolisti Greiems Ankamafio un Čido Obi pēc vārtu guvuma. Foto: UEFA/Sportfile
1

Dāņi paglābjas un tiek U17 EČ pusfinālā, Austrija iesit pirmajā minūtē, taču klūp

Eiropas U17 meistarsacīkstēs futbolā pusfinālu sasniedza Dānijas un Serbijas komandas, kuras izšķirošus zaudējumus sagādāja attiecīgi pusaudžiem no Čehijas un Austrijas.