Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Savainotais Neimārs nevarēs palīdzēt Brazīlijai jūnijā gaidāmajā "Copa America"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainotais Neimārs nevarēs palīdzēt Brazīlijai jūnijā gaidāmajā "Copa America"
Neimārs. Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases zvaigzne Neimārs nepiedalīsies "Copa America", kas no 20. jūnija līdz 14. jūlijam norisināsies Amerikas Savienotajās Valstīs, pavēstījis valstsvienības ārsts Rodrigu Lasmars.

Neimārs oktobra vidū Pasaules kausa kvalifikācijas zaudējumā pret Urugvaju iedzīvojās nopietnā savainojumā – viņam tika konstatēts kreisā ceļgala krustenisko saišu un meniska plīsums. Divas nedēļas pēc traumas Neimāram tika veikta operācija.

"Tā būtu pāragra atgriešanās. Nav jēgas izlaist rehabilitācijas soļus un uzņemties papildus risku. Plāns paredz, ka viņš būs gatavs, kad Eiropā sāksies nākamā sezona, tātad augustā," teica Brazīlijas izlases ārsts. Viņš norādīja, ka runas par atgriešanos tikai deviņus mēnešus pēc traumas ir pārgalvīgas.

"Ja sekosim visiem soļiem un dosim laiku atlabt, tad viņam vajadzētu būt spējīgam atkal spēlēt augstākajā līmenī," pauda Rodrigu Lasmars.

Neimārs 129 spēlēs guvis 79 vārtus un ir Brazīlijas izlases rekordists.

Brazīlija vasarā gaidāmajā turnīrā spēkosies D apakšgrupā pret Kolumbiju, Paragvaju un Kostarikas un Hondurasas playoff dueļa uzvarētāju.

Šī būs otrā reize, kad "Copa America" norisināsies Amerikas Savienotajās Valstīs. Desmit Dienvidamerikas izlasēm pievienosies sešas "Concacaf" zonas valstsvienības.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2023-12-20 12:33, pirms 4 mēnešiem
Jābeidz karjera, nav ko sevi mocīt

     [+] [-]

, 2023-12-20 14:26, pirms 4 mēnešiem
roliksis40 rakstīja: Jābeidz karjera, nav ko sevi mocīt
Baumo ka uz RFS ies!