Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Turams vēl domās

Francijas futbola izlases aizsargs Lilians Turams, iespējams, pārdomās un neaizies no izlases pēc 2008. gada Eiropas čempionāta finālturnīra, kas notiks Šveicē un Austrijā.

Iepriekš 35 gadus vecais spāņu kluba ''Barcelona'' futbolists bija pārliecināts, ka pēc finālturnīra izlases kreklā laukumā viņu vairs neredzēt, taču tagad viņš savas domas ir mainījis.

''Es vēl joprojām izbaudu spēlēšanu. Manī ir sacensību gars, tādēļ, iespējams, palikšu,'' saka pats futbolists.

Turamam janvārī apritēs 36 gadi, kas futbolā jau ir cienījams vecums. Tas varētu būt viens no iemesliem, kādēļ viņš tik bieži redzams uz ''Barcelona'' rezervistu soliņa. Pavīdēja baumas, ka janvārī francūzis pametīs Spāniju, taču pats futbolists to noliedz.

''Jā, es nespēlēju daudz, taču negribu pamest komandu,'' baumas noliedz 2000. Eiropas čempionāta un 1998. gada pasaules kausa ieguvējs.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-20 23:07, pirms 17 gadiem
C'mon! Viņam ir jau 35 gadi.. ko tur vēl domāt..? Nespēlēs taču 2010. gada pasaules čempionātā 37 vai 38 gadu vecumā. Tas nav nopietni.. Francijas izlasei pavisam noteikti...
, 2007-11-20 23:12, pirms 17 gadiem
Ja viņš būtu Latvietis, tad viņš varētu līdz 45 spēlēt, jo viņam ir spožs CV. Pēc tā arī LV vadās! Bet nu man poh... galvenais lai vecos kaulus nesalauž!
, 2007-11-21 12:17, pirms 17 gadiem
nu, bet vispār frančiem nav citu pasaules klases centra aizsargu un starp jaunajiem man ar uzreiz neviens baigi perspektīvais galvā nenāk...ir jaunie pussargi un uzbrucēji - daudz...taču centra aizsargi?
Spānijas valstsvienības futboliste Salma Paraluello. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Scanpix

Brazīlija rīkos 2027. gada Pasaules kausu futbolā sievietēm

LETA--AP. Brazīlija rīkos 2027.gada Pasaules kausu sievietēm, piektdien kongresā Bangkokā lēma Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA ).
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.