Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mājiniece Vācija pēdējās pārbaudes spēle pirms EČ aizvadīs pret Ukrainu un Grieķiju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mājiniece Vācija pēdējās pārbaudes spēle pirms EČ aizvadīs pret Ukrainu un Grieķiju
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas vīriešu futbola izlase, kas būs šī gada Eiropas čempionāta finālturnīra mājiniece, pēdējās pārbaudes spēlēs tiksies ar Ukrainas un Grieķijas valstsvienībām, otrdien paziņoja Vācijas Futbola federācija (DFB).

Kā vēsta DFB, vāciešiem mačs ar Ukrainas izlasi ieplānots 3.jūnijā Nirnbergā, bet 7.jūnijā Menhengladbahā pretī stāsies Grieķijas valstsvienība.

2024.gada Eiropas čempionāta finālturnīra pirmo maču Vācijas izlase aizvadīs 14.jūnijā, kad atklāšanas spēlē A apakšgrupā Minhenē tiksies ar Skotijas valstsvienību.

Vēl vācieši apakšgrupā spēlēs ar Ungāriju (19.jūnijā) un Šveici (23.jūnijā).

"Ukraina un Grieķija ir divas meistarīgas, aizrautīgas komandas, ar kādām mums pēdējā laikā bijušas grūtības," DFB citē Vācijas izlases galveno treneri Juliānu Nāgelsmanu. "Tieši tādēļ šīs divas komandas ir īstā pārbaude pēc spēlēm ar spēcīgajām Francijas un Nīderlandes izlasēm."

Pēdējo reizi Vācijas futbolisti ar Ukrainas izlasi spēlēja pagājušajā gadā, mačam noslēdzoties neizšķirti 3:3, bet ar grieķiem nav spēlēts kopš 2012.gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā, kurā vācieši bija pārāki ar 4:2.

Šo sestdien Vācijas futbolisti pārbaudes spēlē Lionā tiksies ar francūžiem, bet trīs dienas vēlāk Frankfurtē būs mačs ar Nīderlandi.

Ukrainas un Grieķijas izlases šī gada Eiropas čempionātam pagaidām vēl nav kvalificējušās, bet varēs to paveikt "play off" kārtā.

Izmantotie resursi:
LETA