Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Sion" grib miljonus no FIFA un Serbijas Futbola federācijas. Vai jāuzmanās arī mūsu federācijai?

Andris Liepa
Andris Liepa

"Sion" grib miljonus no FIFA un Serbijas Futbola federācijas. Vai jāuzmanās arī mūsu federācijai?
"Sion" futbola komanda
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais Šveices klubs „Sion” pavēstījis, ka mēģinās piedzīt miljonus no FIFA un Serbijas Futbola federācijas, jo Sionas komandas spēlētājs Dragans Mrdža no Serbijas izlases atgriezies ar nopietnu savainojumu.

Pirms pāris dienām Serbijas izlase pārbaudes spēlē izbraukumā ar 0:2 piekāpās Meksikai. 74. minūtē Nikolu Žigiču laukumā nomainīja viens no vadošajiem „Sion” uzbrucējiem Dragans Mrdža un jau pēc piecām minūtēm guva ceļgala savainojumu. Mrdža atgriezies klubā - pagaidām „Sion” nav nosaukusi precīzu atveseļošanās termiņu, taču ir skaidrs, ka savainojums ir nopietns, un tie varētu būt pāris mēneši.

Izlasēs gūti savainojumi nav reta parādība, taču „Sion” skandalozais prezidents Kristians Konstantins negrasās ar to samierināties, paziņojot: „Vērsīsimies FIFA un Serbijas Futbola federācijā, pieprasot pāris miljonus eiro kompensāciju par nodarītajiem zaudējumiem. Jāizbeidz tādas situācijas, kad klubs izpilda savu pienākumu, palaižot spēlētāju uz izlasi, taču spēlētājs atgriežas nevesels, radot zaudējumus.” Siona noskaņota kareivīgi un, protams, Latvijas kontekstā jāpatur prātā, ka „Sion” klubu pārstāv Andris Vaņins. Varbūt jāuzmanās arī Latvijas Futbola federācijai?

„Sion” aizvien vairāk apliecina sava baltā zvirbuļa lomu futbola sabiedrībā. Atgādinām, ka šobrīd norit arī „Sion” tiesvedība pret UEFA sakarā ar kluba izslēgšanu no UEFA Eiropas līgas.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-15 11:32, pirms 13 gadiem
nu varbut jasak tapat ka Amerikas profesionālajās līgās? Apdrošināšana!!

  +3 [+] [-]

, 2011-11-15 11:37, pirms 13 gadiem
hmm.. hokejaa cik zinaams izlases apdroshina speeleetaaja liigumu un traumu gadijumos sanjem kompensaaciju bez jebkaadas tiesvediibas .. tad kamdeelj lai futenee nenotiktu taspats?

  +7 [+] [-]

, 2011-11-15 11:43, pirms 13 gadiem
Prezidentam ir taisnība

  +7 [+] [-]

, 2011-11-15 12:30, pirms 13 gadiem
zhhigolo rakstīja: Kapēc skandalozais klubs? Kapēc skandalozais prezidents? Autor, sviests!
Ar autoru viss ir kārtībā. Klubā 8 gadu laikā ir nomainīti vairāk nekā 20 treneri, tai skaitā arī pats Konstantēns ir trenējis, lai gan viņam nav nekādas licences. Konstantēns ir bez kādiem pierādījumiem apvainojis savas komandas spēlētāju spēles atdošanā, ir iespēris līnijtiesnesim pa olām, tiesājas ar visiem pēc kārtas, aicinājis arestēt Mišelu Platinī un tā var turpināt bezgala.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-15 13:09, pirms 13 gadiem
nu nespīd SION absolūti nekas, ja nu vienīgi kādas sankcijas

  +1 [+] [-]

, 2011-11-15 13:27, pirms 13 gadiem
Latvijas Futbola federācijai jāuzmanās ar pavisam ko citu

  +4 [+] [-]

, 2011-11-15 13:32, pirms 13 gadiem
Ja Vaņins no izlases spēles atgriezīsies ar netīriem cimdiem, ķīmiskās tīrītavas rēķinu piesūtīs LFF!