Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rūnijs vēlas būt pilna laika kapteinis

Andrejs Siliņš

Rūnijs vēlas būt pilna laika kapteinis
Veins Rūnijs pirmo reizi ar Anglijas izlases kapteiņa apsēju ap roku
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola valstsvienības uzbrucējs Veins Rūnijs Pasaules kausa atlases cikla mačā pret Sanmarīno pirmo reizi karjerā veica izlases kapteiņa pienākumus, bet pēc graujošās uzvaras (5:0) spēlētājs atzina, ka labprāt šo godu paturētu arī turpmāk.

Kamēr diskvalifikāciju nācās izciest Stīvenam Džerardam, bet savainojums liedza spēlēt Frenkam Lampardam, par izlases kapteini spēlē pret Sanmarīno tika iecelts Veins Rūnijs, kuram, lai gan tikai 26 gadi, jau saucams par komandas veterānu - izlasē uzbrucējs spēlē jau astoņus gadus.

"Kā jaunam spēlētājam, tev vienmēr ir sapnis spēlēt Anglijas izlasē. Tad, kad tu esi līdz tam nonācis, nākamais solis ir kļūt par savas valsts kapteini," ikviena mazā futbolista mērķi īstenojis, patiesi laimīgs ir Rūnijs. "Nu es to esmu paveicis, tas bija milzīgs gods un lieliska izjūta. Cerams, kādu dienu nākotnē kļūšu par pilna laika kapteini."

Zīmīgi, ka tieši Rūnijs atklāja mača rezultātu ar 11 metru sitienu, bet pēcāk guva arī trešos komandas vārtus. Līdz ar to "Manchester United" uzbrucējs kļuva par visu laiku piekto labāko vārtu guvēju Anglijas valstsvienībā. Rūnijs izlases labā guvis 31 vārtus, un vairāk iespējuši tikai sers Bobijs Čarltons (49), Gerijs Linekers (48), Džimijs Grīvzs (44) un Maikls Ouvenss (40).

"Pārspēt tik izcilus spēlētājus un būt labāko pieciniekā ir lieliski," Rūnijs neaizmirst pieminēt vīrus, ko mačā pret Sanmarīno apsteidza gūto vārtu skaita ziņā - Neits Lofthauss, Toms Finnijs un Alans Šīrers. "Man joprojām ir tikai 26 un, cerams, daudz izlašu spēļu vēl priekšā. Ceru, ka tas nozīmē arī vēl daudz gūtus vārtus."

Izmantotie resursi:
PA Sport

  +4 [+] [-]

, 2012-10-14 12:42, pirms 12 gadiem
Nākotnē iespējams , bet šobrīd Džerards ir labākā kanditatūra kapteiņa amatam ,imho .

  +1 [+] [-]

, 2012-10-14 12:45, pirms 12 gadiem
Es nesaprotu tos cilvekus kas noliek Runiju! Vinsh man nav nekads elks ne es fanoju par MU,vnk dazreiz paverojiet ka shis uzbrucejs labi darbojas pusarga pozicija,kadas piespeles dala un taja pasha laika ari pats daudz sit golus!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-14 12:50, pirms 12 gadiem
No tādiem sīkiem izteikumiem arī veidojas Anglijas mūžīgo neveiksmju kopa (tagad, respektīvi, tas atspoguļosies PČ 2014.)

  -3 [+] [-]

, 2012-10-14 13:12, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: No tādiem sīkiem izteikumiem arī veidojas Anglijas mūžīgo neveiksmju kopa (tagad, respektīvi, tas atspoguļosies PČ 2014.)
Ko tieši Rūnijs tādu pateica?

     [+] [-]

, 2012-10-14 14:36, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: No tādiem sīkiem izteikumiem arī veidojas Anglijas mūžīgo neveiksmju kopa (tagad, respektīvi, tas atspoguļosies PČ 2014.)
Izlasi rakstu,tad ari pluti! Vinsh teica "Cerams, kādu dienu nākotnē kļūšu par pilna laika kapteini." Bet ne to ka vinsh grib but kapteinis uzreiz un tagad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja