Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Jau šīs nedēļas laikā Advokāts var kļūt par Krievijas izlases treneri

Jau šīs nedēļas laikā Advokāts var kļūt par Krievijas izlases treneri
Diks Advokāts
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Pēc krievu mediju informācijas, jau tuvāko desmit dienu laikā Krievijas Futbola savienība parakstīs līgumu pēc sistēmas 2+2 gadi ar pašreizējo Beļģijas izlases galveno treneri Diku Advokātu.

Jau ziņojām, ka pēc neiekļūšanas 2010.gada Pasaules kausa izcīņā no Krievijas izlases galvenā trenera amata aizgāja Gūss Hidinks. Par jauno Krievijas Futbola savienības prezidentu kļuva Andrejs Fursenko un sākās jaunā trenera meklējumi. Visvairāk tika runāts par Dika Advokāta kļūšanu par Krievijas izlases galveno treneri, kurš iepriekš sekmīgi strādāja Sanktpēterburgas ''Zenit''. Šobrīd Advokāts ir Beļģijas izlases treneris.

Šodien tiek ziņots, ka jau tuvāko desmit dienu laikā starp Krievijas Futbola savienību un Diku Advokātu tiks noslēgts līgums pēc sistēmas 2+2 gadi. Tas nozīmē, ka ja abas puses būs apmierinātas ar paveikto, tad Advokāts turpinās strādāt ar komandu arī pēc 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla beigām. Darbā ar Krievijas izlasi Advokātam palīdzēs Berts van Lingens un Aleksandrs Borodjuks. Pēc līguma parakstīšanas vēl gan tiek lēsts, ka oficiāli tas paziņots netiks, jo trenerim vēl nāksies veikt diezgan grūtas sarunas ar Beļģijas futbola federāciju par līguma laušanu.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru


, 2010-04-14 22:12, pirms 14 gadiem
varu derēt, ka viņam bija grūta bērnība šī vārda dēļ..
, 2010-04-14 22:26, pirms 14 gadiem
drogba- rakstīja: varu derēt, ka viņam bija grūta bērnība šī vārda dēļ..
nedomaju ka belgu valoda tas nozime advokats
, 2010-04-14 22:29, pirms 14 gadiem
bubulis95 rakstīja: nedomaju ka belgu valoda tas nozime advokats
beļģu valoda nemaz nav. Ir franču un flāmu.
, 2010-04-14 22:30, pirms 14 gadiem
Un vins runa par VARDU nevis UZVARDU
, 2010-04-14 22:59, pirms 14 gadiem
jocīgi ka tādai lielvarai nav pašiem savu treneru kas var vadīt izlasi. tad Hidinks un nu jau Advokāts
, 2010-04-15 00:26, pirms 14 gadiem
Kā tad tā, nupat jau tikai sāka trenēt Beļģiju..
, 2010-04-15 06:22, pirms 14 gadiem
Hmmm...citaa krievu presee gan raksta, ka KFF tikai maija vidu apstiprinaas izlases treneri un kandidaati ir vairaaki!
Un Advokata agjents esot iztaicies, ka Advokats neatgrieziisies Krievijaa, jo vinja sieva sen jau gribeejusi, lai viirs beidz skraidiit pa pasauli un ir pie maajas, un kopsh atgriezhsanaas majaas Advokata sieva nav mainiijusi domas! Un spriezhot peec vinja lauliibas ilguma (ja nemaldos vairaak kaa 30 gadi), tam tieshaam var buut noteicoshais faktors!
Panamietis Sesars Blekmens pēc vārtu guvuma Amerikas kausa izcīņas spēlē pret ASV izlasi. Foto: Agencia-MexSport/Imago Images/Scanpix
1

Panamieši vairākumā nospiež mājinieci ASV un pamatīgi sašķoba tās izredzes

Amerikas kausa izcīņā futbolā nozīmīgu panākumu izcīnījusi Panamas valstsvienība, Atlantā atspēlējoties un ar 2:1 pieveicot mājiniekus amerikāņus.
Venecuēlas valstsvienības vārtsargs Rafaels Romo pēc atvairīta Meksikas 11 metru soda sitiena. Foto: Patrick Fallon/AFP/Scanpix

Rondona vārti un vārtsarga atvairītā pendele Venecuēlai sniedz uzvaru pār Meksiku

Šorīt Amerikas kausa izcīņā otro panākumu tikpat spēlēs izcīnīja Venecuēlas futbolisti, kuri pieveica (1:0) Meksiku, nostiprinoties B grupas līderpozīcijā.
Turcijas valstsvienības futbolisti un galvenais treneris Vinčenco Montella pēc Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfināla sasniegšanas. Foto: Abedin Taherkenareh/EPA/Scanpix
14

Agri mazākumā nokļuvušie čehi varonīgi cīnās, tomēr turki pārāki kartīšu lietū

Šā Eiropas meistarsacīkšu finālturnīra emocionāli pielādētākajā spēlē Turcija vairākumā galotnē izrāva uzvaru (2:1) pār Čehiju, nodrošinot otro vietu F grupā un astotdaļfinālā pretiniekos iegūstot Austriju.