Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pārcelts Izraēlas izlases mačs arī pret Kosovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārcelts Izraēlas izlases mačs arī pret Kosovu
Foto: The Israel Football Association

LETA--DPA. Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) pārcēlusi vēl vienu Izraēlas vīriešu futbola izlases maču 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā, ceturtdien paziņoja UEFA.

UEFA svētdien pārcēla izlases spēli savā laukumā ar Šveici, bet tagad uz nenoteiktu laiku atlikts arī izraēliešu izbraukuma mačs ar Kosovu. Spēlei bija jānotiek 15. oktobrī Kosovas galvaspilsētā Prištinā.

UEFA pavēstīja, ka jaunais spēles datums tiks paziņots vēlāk. Tāpat organizācija ziņo, ka vismaz uz dažām nedēļām atceļ visas tās pakļautībā esošās spēles Izraēlā.

Mačam ar Šveices izlasi bija jānotiek šodien, bet pagaidām spēle pārcelta uz 15. novembri.

2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas I grupā Izraēlas izlase šobrīd ar sešās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem ieņem trešo vietu sešu komandu vidū. Valstsvienība garantējusi sev vietu vismaz izšķirošās kvalifikācijas "play off" kārtā. Grupas līderi ar 14 punktiem ir šveicieši, bet 12 punkti ir Rumānijas izlases rēķinā.

"Hamas" un "Islāma džihāda" teroristi sestdienas rītā sāka iebrukumu Izraēlā, kura laikā noslepkavoti vismaz 1200 izraēliešu. Starp upuriem absolūtais vairākums ir civilpersonu, un tikai 189 ir karavīri.