Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Meksika Zelta kausa pirmajā spēlē neizmanto milzīgu pārsvaru pret Trinidadu un Tobāgo

Meksika Zelta kausa pirmajā spēlē neizmanto milzīgu pārsvaru pret Trinidadu un Tobāgo
Trinidadas un Tobāgo izlases futbolisti. Foto: Kevin Jairaj/USA Today Sports/Scanpix

ASV notiekošā CONCACAF Zelta kausa izcīņas pirmajā spēlē turnīra trofejas pašreizējā īpašniece Meksika negaidīti nespēja pieveikt Trinidadas un Tobāgo futbolistus - 0:0.

Meksikāņi šonakt izdarīja 30 sitienus, no kuriem septiņi lidoja Trinidadas un Tobāgo vārtu rāmī. Pretinieki atbildēja ar četriem neprecīziem raidījumiem, teju visu spēli aizvadot bez bumbas - 83% no laika bumba atradās Meksikas izlases futbolistu pārvaldībā.

Diemžēl viena no mača spilgtākajām epizodēm bija Itālijas klubā "Napoli" ikdienā spēlējošā Irvinga Losano pirmā puslaika pirmajā daļā gūtais kakla savainojums, uzbrucējam ciešot sadursmē ar Trinidadas un Tobāgo vārtsargu Mārvinu Filipsu.

A grupā kopā ar Meksiku un Trinidadu-Tobāgo spēlēs arī Salvadora un Gvatemala, kas aizvieto no turnīra izstājušos Kirasao. Zīmīgi, ka turnīrā piedalās arī Āzijas zonas pārstāve Katara, kas tādējādi gatavojas 2022. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīram. Katarieši cīnīsies vienā apakšgrupā ar Hondurasu, Panamu un Grenādu.


, 2021-07-12 02:43, pirms 3 gadiem
Acīmredzot bijis 3 stāvu buss 😂
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
38

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).