Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Tevezam samazina diskvalifikāciju

Tevezam samazina diskvalifikāciju
Karloss Tevezs
un Veins Rūnijs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančesteras ''United'' uzbrucējam Karlosam Tevezam uz pusi samazināta diskvalfikācija, kas nozīmē, ka viņš varēs pārstāvēt Argentīnas valstsvienību svarīgajā mačā pret Brazīlijas izlasi.

Argentīnietis tika noraidīts novembra mača pret Kolumbijas izlasi laikā, par ko vēlāk saņēma arī divu maču diskvalifikāciju. Argentīnas futbola asociācijas (AFA) iesniegtais protests izrādījās veiksmīgs, un Starptautiskā futbola federācija (FIFA) nolēma samazināt termiņu par vienu maču.

Tevezs tika noraidīts un vēlāk arī diskvalificēts par rupja paņēmiena pielietošanu, kad viņš zaudētā mača laikā iespēra kolumbietim Rubenam Dario Bustosam.

14. jūnijā Argentīna tiksies ar Ekvadoras izlasi. Šo maču Tevezam nāksies noskatīties no tribīnēm, savukārt trīs dienas vēlāk pret spēcīgo Brazīliju viņš jau varēs doties laukumā. Taču vēl nav teikts, ka galvenais treneris Alfio Bazile iekļaus spēlētāju sastāvā.

Argentīnieši Dienvidamerikas grupā patlaban ieņem otro vietu ar deviņiem punktiem, kas ir par vienu mazāk nekā līderei Paragvajai.

Izmantotie resursi:
www.goal.com