Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bosnijas un Hercegovinas treneris nevēlas turpināt darbu līdzjutēju dēļ

Bosnijas un Hercegovinas treneris nevēlas turpināt darbu līdzjutēju dēļ
Miroslavs Blaževičs
Foto: AFP/Scanpix

Bosnijas un Hercegovinas izlases galvenais treneris Miroslavs Blaževičs, kurš diezgan veiksmīgi vadīja komandu 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifkācijas cikla turnīrā, aizvedot komandu līdz "play-off" izslēgšanas mačiem, kur tā piekāpās Portugālei, paziņojis, ka līdzjutēju attieksmes dēl vairs nevēlas turpināt darbu.

Atgādāsim, ka 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas ciklā Bosnijas un Hercegovinas spēlētāji cīnījās vienā grupā ar Spānijas, Turcijas, Beļģijas, Igaunijas un Armēnijas izlasēm. Kvalifikācijas cikla beigās Miroslava Blaževiča padotie ieņēma 2. vietu grupā (1. vietu zaudējot Eiropas čempioniem spāņiem), kura garantēja iespēju piedalīties divos izslēgšanas mačos, lai cīnītos par vietu nākamā gada PK finālturnīrā. Šajos izslēgšanos mačos bosnieši divu spēļu summā ar 0:2 (0:1, 0:1) atzina Portugāles izlases pārākumu un ceļazīme uz DĀR iegūta netika, lai gan, kopumā ņemot, turnīrs tika labi aizvadīts.

Kādu laiku pēc turnīra beigām 74 gadus vecais treneris paziņoja, ka vairs nevēlas turpināt darbu ar izlasi izlases līdzjutēju dēļ: "Esmu vienmēr bijis līdzjutēju pusē, bet tagad, kad viņi ir nostājušies pret mani, man vairs nav izvēles. Es vairs nebūšu Bosnijas un Hercegovinas izlases treneris. Tā ir viņu (līdzjutēju) vēlme. Lai ņem to, kurš viņiem ir vajadzīgs," emocionāli paziņoja bijušais Horvātijas izlases (1994.-2000.g.) treneris.

Pašreiz Blaževičs jau atrodas Ķīnā, kur kļuvis par "Shanghai Shenhua" komandas galveno treneri.

Izmantotie resursi:
jutarnji.hr

     [+] [-]

, 2009-12-12 13:36, pirms 15 gadiem
Pareiza attieksme, malacis!!! Ja līdzjutēji nespēj novērtēt sasniegto tad lai saņem