Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Grīlišs: ''Man vajadzēja būt Anglijas sastāvā Eiropas čempionāta finālturnīrā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Grīlišs: ''Man vajadzēja būt Anglijas sastāvā Eiropas čempionāta finālturnīrā''
Džeks Grīlišs. Foto: Reuters/Scanpix

Mančestras ''City'' kreisais spārns Džeks Grīlišs sarunā ar ''BBC Radio 5'' izteicies, ka, viņaprāt, futbolistam bija jābūt Anglijas izlases sastāvā 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

''Būšu godīgs – nepiekritu trenera lēmumam. Katrā pozīcijā nepieciešams balanss laukumā un uzskatu, ka šobrīd jau esmu diezgan pieredzējis spēlētājs. Esmu uzvarējis vairākas trofejas, tāpēc, ja prasiet man, vai man bija jābūt sastāvā, jā, man vajadzēja būt Anglijas izlases sastāvā,'' radio sarunā teica Mančestras ''City'' uzbrūkošā plāna futbolists Džeks Grīlišs, kurš no valstsvienības saraksta startam Eiropas čempionātā tika svītrots kā viens no pēdējiem.

Anglijas futbola izlase Gereta Sautgeita vadībā ''Euro 2024'' finālā ar 1:2 piekāpās Spānijai, otro čempionātu pēc kārtas noslēdzot ar sudraba medaļām.

Grīlišs Anglijas izlasē lielajos finālturnīros spēlējis ''Euro 2020'' un 2022. gada Pasaules kausā, kopā aizvadot desmit mačus un izceļoties ar vieniem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...