Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlases sākumsastāvu nosaka interneta balsojumā

Jānis Celmiņš

Krievijas izlases sākumsastāvu nosaka interneta balsojumā
Gūss Hidinks
Foto: www.sportbox.ru

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks pirms došanās uz Somiju, kur Krievijas izlasei paredzēta kārtējā 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlei pateicies interneta portāla sportbox.ru lietotājiem par balsojumu nosakot Krievijas izlases sākumsastāvu gaidāmajai spēlei un atzinis, ka sastāvs varētu būt tieši tāds kādu to izvēlējuši portāla lietotāji.

Nedēļu interneta portālā sportbox.ru risinājās balsojums par Krievijas futbola izlases sākumsastāvu gaidāmajā 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Somijas izlasi.

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks īsi pirms došanās uz Somiju atzinis, ka sastāvs trešdienas spēlei varētu būt tieši tāds kādu to noteikuši interneta portāla lietotāji. „Esmu pateicīgs visiem, kuri atrada laiku un piedalījās šajā aptaujā. Lidmašīnā iepazīšos ar balsojuma rezultātiem un pieņemšu lēmumu. Nebrīnīšos, ja tieši interneta balsojumā visvairāk balsu ieguvušie spēlētāji dosies laukumā sākumsastāvā pret Somijas izlasi. Zinu, ka Krievijas futbola draugi lieliski pārzina sporta veidu un ir ļoti zinoši,” teicis Hidinks.

Sportbox.ru balsojuma rezultātā iegūtais Krievijas izlases sākumsastāvs: Akinfējevs, Kolodins, Ignaševičs, Janbajevs, Žirkovs, Semaks, Zirjanovs, Semšovs, Denisovs, Aršavins un Pavļučenko.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

  +8 [+] [-]

, 2009-06-09 11:30, pirms 15 gadiem
o pieeja...
bet skatītāji jau arī būs tie, kas sodīs, samērā loģisks risinājums...

  +6 [+] [-]

, 2009-06-09 11:37, pirms 15 gadiem
Un kur šeit ir sensācijas elementi? Sovsport.ru jau ēēēntos gadus pirms katras RUS spēles piedāvā saviem lietotājiem izvēlēties sastāvu.

Lasīju, ka Janbajeva vietā būs V.Berezuckis. Kā arī, manuprāt, dēļ mazās spēļu prakses Pavļučenko uzbrukumā nomainīs Keržakovs.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-09 12:01, pirms 15 gadiem
nu tā ir tikai balsošana, nav jau tā, ka reāli viņi arī nosaka, viņi vienkārši izsaka viedokli, kam pēc viņu domām jābūt izlasē. tā kā virsraksts ir pat ļoti nepatiess.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-09 12:44, pirms 15 gadiem
zheel ka nav tajaa iespeejamajaa sarakstaa balsoshanas kaads liidziigs clveeks kaa pirms paaris gadiem bija all stars balsojumaa zintis plivda(nekas pret plivdu beet nu saliidzinaaajumam)- vnk toreiz arii ilgi tureejaas topa galvgalii jo skolas biedri gan jau bija iebalsojushi- taa vnk vareeetu kaads rus 1maas liigas speeleetaajs ariii debiteet rus izlasee, jo vnk taads populaaraaks pagadiijies..

  +1 [+] [-]

, 2009-06-09 12:45, pirms 15 gadiem
francesko rakstīja: starkovs arī varētu šitā
Un mums baigaa izveele buutu ko likt?

  -2 [+] [-]

, 2009-06-09 13:17, pirms 15 gadiem
edo rakstīja: zheel ka nav tajaa iespeejamajaa sarakstaa balsoshanas kaads liidziigs clveeks kaa pirms paaris gadiem bija all stars balsojumaa zintis plivda(nekas pret plivdu beet nu saliidzinaaajumam)- vnk toreiz arii ilgi tureejaas topa galvgalii jo skolas biedri gan jau bija iebalsojushi- taa vnk vareeetu kaads rus 1maas liigas speeleetaajs ariii debiteet rus izlasee, jo vnk taads populaaraaks pagadiijies..
tur jau droši ir dota izvēle no Hīdinka izraudzītiem kandidātiem, tāpēc - tādiem kā zintis nespīd

     [+] [-]

, 2009-06-09 16:35, pirms 15 gadiem
francesko rakstīja: starkovs arī varētu šitā
Tiesi so es gribeju uzraxtit