Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello: "Aizvadīsim fantastisku kvalifikācijas ciklu"

Kapello: "Aizvadīsim fantastisku kvalifikācijas ciklu"
Džons Tošaks, Zlatko Krančars, Fabio Kapello, Otmārs Hicfelds un Stanimirs Stoilovs
Foto: AP/Scanpix

2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla ietvaros G grupā savā starpā tiksies Anglijas, Šveices, Bulgārijas, Velsas un Melnkalnes izlase. Piedāvājam ielūkoties visu izlašu pārstāvju komentāros par aizvadīto izlozi.

Fabio Kapello, Anglijas izlases treneris: "Visi mūsu pretinieki ir patiešām bīstami. Kopš strādāju par izlases treneri, spēle pret Velsu būs mans pirmais derbijs. Paredzu, ka mačs būs ļoti interesants, jo šī komanda pašreiz ir viena no labākajām, lai arī gados ļoti jauna. Priekšroku dodu grupai ar piecām komandām, jo tad ir mazāk spēļu. Lai nu kā, grupa ir ļoti sīksta. Šveice šogad spēlēs Pasaules kausā. Atceros, kad savulaik pats spēlēju pret Šveici, nebija viegli uzvarēt pretinieku laukumā. Manā komandā valda liela pārliecība, tāpēc esmu drošs, ka mēs aizvadīsim vienkārši fantastisku 2012. gada kvalifikācijas ciklu."

Otmārs Hicfelds, Šveices izlases treneris: "Grupa, kurā favorīte ir Anglija, ir ļoti smaga. Ar Fabio Kapello pie komandas stūres Anglijas kļuvusi vēl spēcīgāka. Tā ir viena no labākajām pasaules komandām ar pasaules klases spēlētājiem, taču mūsu mērķis ir kvalificēties finālturnīram. Esmu drošs, ka mums būs reāla iespēja, pat neskatoties uz grūtajiem uzdevumiem, kuri stāv mūsu priekšā. Bulgārijai patīk spēlēt skaistu futbolu, Velsa ir spēcīga un efektīva, tāpat nedrīkst nenovērtēt arī Melnkalni. Mači būs ļoti grūti, taču vieglas grupas nav nevienai izlasei."

Stanimirs Stoilovs, Bulgārijas izlases treneris "No katra groza mums trāpījās spēcīgākā izlase. Grupa, kurā nav izteiktas pastarītes, ir ļoti grūta. Tas ir labi, ka nav izteiktas vājas komandas, jo tādā gadījumā katra izlase var zaudēt punktus. Mums ir iespēja, bet es nevaru teikt, ka mēs tiksim tālāk. Uztraucos par spēlēm pret Melnkalni, jo ar viņiem mēs tikāmies arī 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas ciklā (2:2 viesos un 4:1 mājās – R.Z.). Mēs zinām viņu spēkus. Anglija ir nenoliedzama favorīte. Šveice arī ir ļoti spēcīga komanda. Būs ļoti svarīgi labi aizvadīt turnīra sākumu."

Džons Tošaks, Velsas izlases treneris: "Neapšaubāmi, ielozējot Angliju, visi Velsas fani ir ļoti priecīgi. Šeit manāmas vēstures pēdas, un vislabāk mums patīk vēlreiz dotā iespēja mēroties spēkiem pret savu veco ienaidnieku. Zinu Fabio Kapello diezgan labi, tāpēc nākotnē raudzīšos ar optimismu, lai mūsu jaunie spēlētāji spētu veiksmīgi cīnīties ar spēcīgo Anglijas izlasi. Ar Bulgāriju un Melnkalni mums ir neliela pieredze, bet Šveice ir laba vidēja līmeņa Eiropas komanda. Kopumā ļoti interesanta izloze."

Zlatko Krančars, Melnkalnes izlases treneris: "Ar izlozes rezultātiem esmu apmierināts, neskatoties uz to, ka pretī spēcīgi pretinieki. Spēlētājiem un vietējai līgai tas dos daudz. Pretinieku vārdi ir ļoti skaļi, taču tas mums dos papildus motivāciju un ticību. Kopā ar Šveici un Bulgāriju mēs varam cīnīties par 2. vietu. Melnkalne pārējām izlasēm varbūt neko nenozīmē, taču sniegums laukumā bieži parāda pretējo. Mums ir pietiekoši labu spēlētāju, lai sasniegtu labus rezultātus, un pareizā motivācija un noskaņošanās dos mums iespēju cīnīties par 2. vietu."

Kvalifikācijas turnīrs sāksies šī gada 3. septembrī un noslēgsies 2011. gada 11. oktobrī. Deviņu grupu uzvarētājas un viena labākā 2. vietas ieguvēja automātiski garantēs vietu (pārējās astoņas otro vietu ieguvējās izspēlēs play-off, no kurām finālturnīrā iekļūs četras izlases) Eiropas čempionātā, kas 2012. gadā no 9. jūnija līdz 1. jūlijam norisināsies divās valstīs - Polijā un Ukrainā.

Izmantotie resursi:
uefa.com
sportske.net

Kuras izlases, jūsuprāt, ieņems pirmās divas vietas grupā?

  • 78

  • 25

  • 14

  • 11

  • 7

  • 5


  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 01:49, pirms 14 gadiem
Interesantas un spekos daudz maz lidzigas grupas sadalijushas.
Bus daudzas interesantas speles.

     [+] [-]

, 2010-02-09 01:55, pirms 14 gadiem
nekāda vieglā pastaiga angļiem nebūs.

     [+] [-]

, 2010-02-09 10:35, pirms 14 gadiem
jaaa....agliem galiigi nav paveicies ar grupu,jo visi speeciigi,bet nu favariiti nr.1 jau vini ir ...!

  -2 [+] [-]

, 2010-02-09 13:28, pirms 14 gadiem
Ceru uz pretējo, protams.