Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas treneris: ''Cīnīsimies ar Nīderlandi par 1. vietu''

Zviedrijas treneris: ''Cīnīsimies ar Nīderlandi par 1. vietu''
Nīderlandes izlases spēlētāji
Foto: AP/Scanpix

2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izloze E grupā kopā savedusi Nīderlandes, Zviedrijas, Somijas, Ungārijas, Moldovas un Sanmarīno izlasi. Piedāvājām ieskatu izlašu pārstāvju komentāros par aizvadīto izlozi.

Berts van Marvijks, Nīderlandes izlases treneris: "Pagaidām grūti raudzīties tik tālā nākotnē, jo kvalifikācijas cikls nesāksies pat tuvāko sešu mēnešu laikā. Jauki, ka spēlēsim pret Ungāriju, kuru trenē mūsu tautietis Ervins Kūmans. Tas mačiem piedos īpašu noskaņu. Somija, Zviedrija un Ungārija ir labāk zināmas komandas, kamēr Moldovas un Sanmarīno izlase - sliktāk. Taču, kā jau agrāk esmu teicis, mūsdienās nedrīkst nenovērtēt nevienu pretinieku. Taču, skatoties no otras puses, nedrīkst arī baidīties. Ja spēlēsim, kā to parasti darām, tad mums ir laba iespēja."

Eriks Hamrēns, Zviedrijas izlases treneris: "Izlozes rezultāti ir diezgan labi, grupa ir aizraujoša. Mums ir iespēja tikt tālāk, un tas ir mūsu mērķis. Mūsu primārais mērķis būs cīņa ar Somiju un Ungāriju, bet Nīderlandei sastādīsim sīvu konkurenci cīņā par 1. vietu. Uzskatu, ka Nīderlande ir favorīte. Viņi atstāja ļoti labu iespaidu 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas ciklā, kura laikā viņi nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. Pēc viņiem šajā grupā esam mēs, tad Somija un Ungārija. Cīņas būs ļoti sīvas, jo starptautiskie mači nekad nav viegli."

Stjuarts Baksters, Somijas izlases treneris: "Mums pastāv iespēja sasniegt labu rezultātu, un, lai arī tā ir maza, tomēr mēs esam priecīgi par izlozi. Neapšaubāmi, Nīderlande būs galvenā favorīte, pēc tam sekos Zviedrija, kurai ir laba pieredze šādos turnīros. Ungārijai ir labas tradīcijas. Domāju, ka varam paņemt punktus no vairākām komandām, tāpēc cīņa, kurā arī mēs varam gūt labus rezultātus, būs sīva. Zviedriem ir jauns treneris, tāpēc viņi būs ļoti motivēti, it īpaši mačos pret mums. Ceru, ka manas iemaņas zviedru futbolā mums lieti noderēs."

Ervins Kūmans, Ungārijas izlases treneris: "Ungārijas ļaudīm tā ir lieliska ziņa, ka būs jāspēlē pret Nīderlandi. Tā ir viena no labākajām Eiropas, varbūt arī pasaules komandām, kurā es pazīstu gandrīz visus, sākot no spēlētājiem līdz pat izlases personālam. Mums noteikti jāuzvar labākas komandas, jo ungāru spēlētājiem šādi mači ir ļoti nepieciešami. Es nebaidos no Zviedrijas, lai arī nesenajā kvalifikācijas ciklā mēs divreiz viņiem zaudējām (1:2 un 1:2 – R.Z.), kaut gan varējām arī uzvarēt. Pagājušajā kvalifikācijas ciklā mēs izcīnījām 16 punktus, taču, lai tiktu tālāk, jāspēlē vēl labāk. Mūsu mērķis ir 2. vieta."

Gavrils Balints, Moldovas izlases treneris "Tas jau bija skaidrs, ka būsim sarežģītā grupā, jo mūsu reitings bija zems. Lai nu kā, izlases rindās ir talantīgi spēlētāji, tāpēc arī mums ir iespēja. Pat visniecīgākā iespēja tomēr ir iespēja, un mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos. Protams, Nīderlande ir favorīte, taču arī pret viņiem mēs atdosim visus spēkus."

No Sanmarīno izlases puses nav pieejams neviens komentārs par aizvadīto izlozi.

Kvalifikācijas turnīrs sāksies šī gada 3. septembrī un noslēgsies 2011. gada 11. oktobrī. Deviņu grupu uzvarētājas un viena labākā 2. vietas ieguvēja automātiski garantēs vietu (pārējās astoņas otro vietu ieguvējās izspēlēs play-off, no kurām finālturnīrā iekļūs četras izlases) Eiropas čempionātā, kas 2012. gadā no 9. jūnija līdz 1. jūlijam norisināsies divās valstīs - Polijā un Ukrainā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Kuras izlases, jūsuprāt, ieņems pirmās divas vietas grupā?

  • 76

  • 4

  • 11

  • 2

  • 2

  • 3


     [+] [-]

, 2010-02-08 23:30, pirms 14 gadiem
Sanmarino viedoklis varētu būt šāds: "Esam maza valstiņa ar amatieru futbolistiem, tomēr nevienam punktus bez cīņas nedāvināsim! Spēles pret Nīderlandi būs jauka dāvana futbolistiem!"

     [+] [-]

, 2010-02-08 23:37, pirms 14 gadiem
Vienozīmīgi domāju Zviedrija un Nīderlande tiks tālāk nu cīnīties Zviedri jau var bet vai uzvarēs tas ir cits jautājums.

     [+] [-]

, 2010-02-08 23:57, pirms 14 gadiem
"Ceru, ka manas iemaņas zviedru futbolā mums lieki noderēs." Pareizāk nebūtu "lieti noderēs"?

Domāju Nīderlandei bez problēmām vajadzētu iziet no grupas. Par 3.vietu grupā varētu būt vissīvākā cīņa.

     [+] [-]

, 2010-02-09 00:01, pirms 14 gadiem
Jurichs4 rakstīja:
Jap, paldies, labots!

     [+] [-]

, 2010-02-09 00:06, pirms 14 gadiem
Lūk šī ir vieglākā grupa, kas tikusi kādai no favorītēm.

     [+] [-]

, 2010-02-09 00:07, pirms 14 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Domāju Nīderlandei bez problēmām vajadzētu iziet no grupas. Par 3.vietu grupā varētu būt vissīvākā cīņa.
A kādus bonusus vai privilēģijas sniedz 3.vieta grupā?

     [+] [-]

, 2010-02-09 10:09, pirms 14 gadiem
Sanmariino otro vietu grupaa kaapeec neviens neparedz?