Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Bijām 1. grozā, tātad esam favorīti"

Hidinks: "Bijām 1. grozā, tātad esam favorīti"
Vardans Minasjans, Koldo Alvarezs, Džovanni Trapatoni, Gūss Hidinks un Vladimirs Vaiss
Foto: AFP/Scanpix

2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izloze B grupā kopā savedusi Krievijas, Slovākijas, Īrijas, Maķedonijas, Armēnijas un Andoras izlasi. Piedāvājām ieskatu visu komandu pārstāvju komentāros par aizvadīto izlozi.

Gūss Hidinks, Krievijas izlases treneris: "Pirms izlozes bijām 1. grozā, tātad tiekam uzskatīti par favorītiem. Taču palūkojieties, ko 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas ciklā paveica Īrija! Arī Slovākija demonstrēja ļoti labu sniegumu. Labi, mēs esam favorīti, bet tas nekad nav viegli. Kopumā ar izlozi esmu apmierināts. Mums ir laba grupa, un cīņa būs sīva. Protams, mums ir tikai viens mērķis – finišēt pirmajiem. Ceru, ka mēs to paveiksim, taču noteikti jāņem vērā Īrijas un Slovākijas pēdējo gadu lielais progress. Manas acis joprojām nav aizvērtas uz faktu, ka nespējām iekļūt šī gada PK izcīņas finālturnīrā. Tas nozīmē tikai vienu - nevaram teikt, ka automātiski esam uzvarējuši šajā grupā."

Vladimirs Vaiss, Slovākijas izlases treneris:"Esam līdzīgā situācijā, kādā bijām pirms 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra. Daži saka, ka šī grupa ir grūta, daži – viegla. Esam guvuši pieredzi un zinām, ka pret stiprākajām komandām mums noteikti jāņem punkti. Tajā pašā brīdī jābūt arī veiksmīgiem spēlē ar salīdzinoši vājākiem pretiniekiem."

Džovanni Trapatoni, Īrijas izlases treneris: "Neviena spēle nav viegla vai grūta. Visas grupas ir sabalansētas vienmērīgi. Uz papīra spēcīgas ir divas komandas – Krievija un Slovākija, bet mēs jau agrāk esam pierādījuši, ka varam labi spēlēt pret jebkuru komandu, arī pret Itāliju vai Franciju. Varam spēlēt ar to pašu ticību un mentalitāti, kura bija mūsos nesenajā PK izcīņas kvalifikācijas cikla laikā. Ir svarīgi spēlēt tieši tā, kā mēs to darījām šī cikla pēdējos mačos."

Mirsads Jonuzs, Maķedonijas izlases treneris: "Ar izlozi esam apmierināti. Savus pretiniekus zinām labi – esam spēlējuši ar tiem vairākos iepriekšējos kvalifikācijas ciklos, tāpēc domāju, ka mums ir reāla iespēja izcīnīt otro vietu grupā. Visām spēlēm jāpieiet vienādi. Šai paaudzei tā ir reāla iespēja sevi parādīt no labākās puses. Ja spēlēsim tā, kā to darījām iepriekšējos sešos mēnešos, tad noteikti varam cīnīties par otro vietu."

Vardans Minasjans, Armēnijas izlases treneris: "Nedomāju, ka mums ir viegla grupa. Slovākija ir iekļuvusi šī gada PK finālturnīrā, kamēr Krievija un Īrija spēlēja play-off mačos. Mums ir grūti pretinieki. Nedrīkst aizmirst arī Maķedoniju, ar viņiem noteikti būs sīvas cīņas. Lai nu kā, centīsimies parādīt pieklājīgu sniegumu un finišēt, cik augstu vien iespējams. Pašreiz Armēnijas izlasē notiek paaudžu maiņa, un spēlēs pret Krieviju, Īriju un Slovākiju mūsu jaunajiem spēlētājiem dos milzu pieredzi."

Koldo Alvarezs, Andoras izlases treneris: "Zinājām, ka izloze būs ļoti sarežģīta, un tā arī ir noticis. Krievija ir lieliska komanda, kuru jau pazīstam no "Euro 2008" kvalifikācijas cikla. Slovākija pašreiz piedzīvo ļoti labus laikus, spēlējot augstā līmenī. Īrijas spēles stils ir ļoti ātrs, un tas ir ļoti nepiemērots mūsu spēles stilam. Arī Maķedonija un Armēnija ir pārākas par mums, bet mēs nepadosimies nevienam no šiem pretiniekiem. Pirms pāris gadiem mēs spējām pieveikt Maķedoniju, kad kāds to vismazāk gaidīja."

Kvalifikācijas turnīrs sāksies šī gada 3. septembrī un noslēgsies 2011. gada 11. oktobrī. Deviņu grupu uzvarētājas un viena labākā 2. vietas ieguvēja automātiski garantēs vietu (pārējās astoņas otro vietu ieguvējās izspēlēs play-off, no kurām finālturnīrā iekļūs četras izlases) Eiropas čempionātā, kas 2012. gadā no 9. jūnija līdz 1. jūlijam norisināsies divās valstīs - Polijā un Ukrainā.

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations

Kura izlase, jūsuprāt, izcīnīs 1. vietu grupā?

  • 133

  • 18

  • 64

  • 5


Slēpts komentārs: Modritis

  +4 [+] [-]

, 2010-02-08 18:45, pirms 14 gadiem
šādi būs par katru grupu? dievīgi
Slēpts komentārs: neoxeo

  +2 [+] [-]

, 2010-02-08 18:53, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Ka tik Krievijai nesanak ka uz pasaules chempi (Favoritu statusa)
Tu ''gudrs'' esi . Parādi kur Krievija bija favorīt statusā . Viņi bija otrā spēcīgākā komanda grupā un izcīnija arī otro vietu - likumsakarīgi . Nu labi bija nedaudz favorīte pret Slovēņiem , bet no katras komandas kas izkļuvusi no grupas ir jāgaida laba spēle . Pie tam Slovēnija uz papīra nemaz nav baigi sliktāka , tākā viss bija likumsakarīgi .

  +7 [+] [-]

, 2010-02-08 18:53, pirms 14 gadiem
man liekas, ka krieviem ir visvieglākā grupa

  +1 [+] [-]

, 2010-02-08 18:56, pirms 14 gadiem
Te nu vairs tukša mutes brūķēšana cauri neizies. Būs vaigu sviedros jāstrādā.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-08 18:56, pirms 14 gadiem
garais_999 rakstīja: man liekas, ka krieviem ir visvieglākā grupa
Apskaties kādai Nīderlandei ''nāvene'' patrāpījusies

     [+] [-]

, 2010-02-08 19:04, pirms 14 gadiem
host rakstīja: Tu ''gudrs'' esi . Parādi kur Krievija bija favorīt statusā . Viņi bija otrā spēcīgākā komanda grupā un izcīnija arī otro vietu - likumsakarīgi . Nu labi bija nedaudz favorīte pret Slovēņiem , bet no katras komandas kas izkļuvusi no grupas ir jāgaida laba spēle . Pie tam Slovēnija uz papīra nemaz nav baigi sliktāka , tākā viss bija likumsakarīgi .
Ka ta nee,vaidzeja paklausities speletajus kas pirms atbildes speles, mes braucam uz Pasaules Chempi un tur viss kartiba,mes esam favoriti,mes majas iesitam divus smukus golus un nekas mums natrauces braukt uz PC! KA VIEN TAGAD NESANAK TAS PATS,ESAM FAVORITU STATUSA

     [+] [-]

, 2010-02-08 19:12, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Ka ta nee,vaidzeja paklausities speletajus kas pirms atbildes speles, mes braucam uz Pasaules Chempi un tur viss kartiba,mes esam favoriti,mes majas iesitam divus smukus golus un nekas mums natrauces braukt uz PC! KA VIEN TAGAD NESANAK TAS PATS,ESAM FAVORITU STATUSA
Ta rassija vienmēr jūtas kruti, bet tādā spēlē, kā futbols, nepietiek ar naudu vien, prātam un meistarībai ar jābūt....

  -2 [+] [-]

, 2010-02-08 19:18, pirms 14 gadiem
kko nesaprotu... čempi bus tik 10 komandas???? ja jau 9njas 1.vietas ieguveji un viena 2tras vietas... wtf.. vai ari kko jaucu?

  -2 [+] [-]

, 2010-02-08 19:20, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Krievija vinnēs grupu un Slovākija tiks uz EURO 2012 caur play-offiem. Tāds ir mans viedoklis. Andora un Armēnija noteikti nekur netiks, ieņemot attiecīgi pēdējo un priekšpēdējo vietu grupā. Varbūt Īrija var mēģināt kādam vēl patraucēt, bet domāju, ka lieli konkurenti viņi nebūs. Tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-08 19:22, pirms 14 gadiem
signijs rakstīja: kko nesaprotu... čempi bus tik 10 komandas???? ja jau 9njas 1.vietas ieguveji un viena 2tras vietas... wtf.. vai ari kko jaucu?
Deviņas pirmo vietu ieguvējas tiek pa taisno + 1 labākā no otro vietu ieguvējām. Atlikušās otro vietu ieguvējās (astoņas) izspēlē pleijofu, + 2 rīkotājvalstis = 16.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-08 20:41, pirms 14 gadiem
šeit var gaidīt pārsteigumus no Maķedonijas

     [+] [-]

, 2010-02-08 21:45, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Ka ta nee,vaidzeja paklausities speletajus kas pirms atbildes speles, mes braucam uz Pasaules Chempi un tur viss kartiba,mes esam favoriti,mes majas iesitam divus smukus golus un nekas mums natrauces braukt uz PC! KA VIEN TAGAD NESANAK TAS PATS,ESAM FAVORITU STATUSA
Es kautkā tādu komentus neredzēju no krieviem varbūt bija kas līdzīgs , bet prese pārvērta savā stilā . Un kurš sportists nefilozofē ?

     [+] [-]

, 2010-02-08 22:07, pirms 14 gadiem
Eu, veči, iespējams esu kko palaidis garām, - vai tad Hidinks joprojām paliek Krievijas izlases treneris ?? Vai tad viņš neaizgāja prom no amata??

     [+] [-]

, 2010-02-08 23:54, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Eu, veči, iespējams esu kko palaidis garām, - vai tad Hidinks joprojām paliek Krievijas izlases treneris ?? Vai tad viņš neaizgāja prom no amata??
Pagaidām paliek. Tuvāko mēnešu laikā izšķirsies viņa liktenis.

     [+] [-]

, 2010-02-09 12:58, pirms 14 gadiem
host rakstīja: Es kautkā tādu komentus neredzēju no krieviem varbūt bija kas līdzīgs , bet prese pārvērta savā stilā . Un kurš sportists nefilozofē ?
Es gan dzirdeju,tapec ari rakstu!!!

     [+] [-]

, 2010-02-09 16:30, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Es gan dzirdeju,tapec ari rakstu!!!
Nu tagat to saka Hidings nevis Krievijas izlase . Un izlasi Hidinka teikto un virsrakstu . Autors kā jau preses pārstāvis visu sataisa sev izdevīgāk . Hidings teica ka Krievija bija 1 grozā tāpēc tiek uzskatīti par favorītiem un paslavē citas komandas . Tāpat ganjau bija arī ar PČ . Publisks fuj no manas puses autoram