Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Turcijā turpinās Eiropas futbola čempionāts junioriem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Turcijā turpinās Eiropas futbola čempionāts junioriem
Turcijas U-17 izlase
Foto: www.uefa.com

Šodien ar četrām spēlēm turpinājās Eiropas čempionāts junioriem līdz 17 gadiem (U-17). Par lielisku futbola izrādi pārvērtās Spānija un Francijas jauno komandu mačs, kurā tika fiksēts neizšķirts - 3:3.

Atgādināsim, ka turnīrs risinās Turcijas pilsētā Antaljā. Šodien tika noskaidrota pirmā komanda, kura vairs nepretendē uz vietu pusfinālā. Pēc zaudējuma Šveicei ar rezultātu 0:1, augstāk par pēdējo vietu vairs nevar pacelties Īrijas izlase.

Neskatoties uz izcīnīto otro uzvaru pār Skotijas izlasi ar 1:0, joprojām pusfinālā var netikt arī mājinieki. Lai tā notiktu viņiem ir pārliecinoši jāzaudē Serbijai un Nīderlandei ir jāuzvar skotus, kuriem ir ļoti minimālas cerības tikt pusfinālā, jo piedzīvoti jau divi zaudējumi.

Lielisku maču šodien savā starpā aizvadīja abas favorītkomandas Spānija un Francija. Tā vietā, lai spēlētu uzmanīgu aizsardzības futbolu abas komandas aktīvi uzbruka. Francija trīs reizes izvirzījās vadībā, bet Spānija prata atspēlēties. Divus vārtus spāņiem guva Tjago. Jāatzīmē, ka kopumā mazliet labāku iespaidu, tomēr, atstāja franči.

Sestdien risināsies pēdējās kārtas spēles, kurās arī tiks noskaidroti visi pusfinālisti. Ja nenotiks, kas ārkārtējs, tad pusfinālā vajadzētu būt gan Spānijai, gan Turcijai. Svarīgu savstarpēju maču aizvadīs Šveice un Francija, kā arī Skotija un Nīderlande.

Jāatzīmē, ka šajā turnīrā savulaik spožākās zvaigznes bija tādi meistari kā Veins Rūnijs, Česks Fabregass, kā arī pagājušā gada zvaigzne Bojans Krkičs.

2. Kārtas rezultāti:

Turcija – Skotija 1:0
Īrija – Šveice 0:1
Spānija – Francija 3:3
Nīderlande – Serbija 1:0

A apakšgrupa U N Z VA P
Turcija 2 0 0 4:0 6
Serbija 1 0 1 2:1 3
Nīderlande 1 0 1 1:3 3
Skotija 0 0 2 0:3 0
B apakšgrupa U N Z VA P
Spānija 1 1 0 5:3 4
Francija 1 1 0 5:4 4
Šveice 1 0 1 1:2 3
Īrija 0 0 2 1:3 0

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2008-05-08 00:18, pirms 16 gadiem
Par lielisku futbola izrādi pārvērtās Spānija un Francijas jauno komandu mačs, kurā tika fiksēts neizšķirts - 3:3.
________________________________________________________________
Piekrītu... Pat varenais CR tā nesimulē... Tāda spēle... Tie spāņi simulēja kā nelabie.. Kauns...

Savulaik šajā turnīrā spēlēja tāds zvaigzne, kā Toni Kroos...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-08 00:54, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Par lielisku futbola izrādi pārvērtās Spānija un Francijas jauno komandu mačs, kurā tika fiksēts neizšķirts - 3:3.
________________________________________________________________
Piekrītu... Pat varenais CR tā nesimulē... Tāda spēle... Tie spāņi simulēja kā nelabie.. Kauns...

Savulaik šajā turnīrā spēlēja tāds zvaigzne, kā Toni Kroos...


dawn savulaik visi slavenie futbolisti ir gaajushi cauri shim turniiram,jo realai vinsh nebuutu zvaigzne ja nespeeleetu u-17 izlasee!

     [+] [-]

, 2008-05-08 09:37, pirms 16 gadiem
Spele bija vnk ahuuuuna... LV izlasei futobla, vajadzetu pamacities ka vajag realizet standartsituacijas ! Tur bija viss, jebkurai gaumei - i peec stura sitienu izspeles, i peec soda sitieniem...