Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kollers: "Būtu grēks nekvalificēties finālturnīram jau Rīgā"

Kollers: "Būtu grēks nekvalificēties finālturnīram jau Rīgā"
Jans Kollers
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Čehijas izlases rekordisti Karels Poborskis (118 spēles valstsvienībā) un Jans Kollers (55 vārti valstsvienībā) pauduši savus viedokļus pirms šovakar "Skonto" stadionā gaidāmās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles starp Čehiju un Latviju.

Čehijas futbolisti šovakar uzvaras gadījumā var nodrošināt dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā Francijā. Ja Pavela Vrbas vadītajai Čehijas izlasei izdosies izcīnīt trīs punktus, tad, lai jau divus apļus pirms cikla beigām tiktu uz finālturnīru, atliks cerēt, ka Nīderlande neuzvarēs Turcijā.

"Ceturtdienas maču pret Kazahstānu es neredzēju, jo "Manchester United" sastāvā piedalījos leģendu mačā pret "Liverpool". Taču puiši apliecināja savu kvalitāti. Ilgu laiku spēle neattīstījās tā, kā mēs to vēlējāmies, tomēr komandai izdevās salauzt pretiniekus," norāda Karels Poborskis. "Mūsu tuvākie sekotāji - Nīderlande un Turcija - šovakar tiksies savā starpā, tādējādi vismaz viena no komandām zaudēs punktus. Domāju, ka situācija grupā ir mums labvēlīga un uz finālturnīru varam tikt jau šovakar."

Tikmēr Jans Kollers ir vēl optimistiskāks un uzskata, ka Čehijas izlasei ceļazīme uz finālturnīru noteikti jāiegūst jau šovakar. "Būtu grēks to neizdarīt. Uzskatu, ka puiši darbu var padarīt jau Latvijā un no tās aizbraukt labā garastāvoklī. Mums šajā darbā palīdzējuši arī turki un nīderlandieši. Neviena no šīm komandām uz kvalifikācijas turnīru nebija labā formā."

Latvijas un Čehijas izlašu spēle "Skonto" stadionā šovakar sāksies plkst. 19.00. Iepriekšējos kvalifikācijas cikla mačos Čehijas ar 2:1 pieveica Kazahstānu, bet Latvija nospēlēja neizšķirti 1:1 Turcijā.

Izmantotie resursi:
sport.cz

     [+] [-]

, 2015-09-06 16:25, pirms 9 gadiem
Lēnāk pār tiltu! Latvija jau pirmajā spēlē Prāgā bija pelnījusi uzvaru.

     [+] [-]

, 2015-09-06 17:19, pirms 9 gadiem
it"s a sin!!!!

     [+] [-]

, 2015-09-06 17:48, pirms 9 gadiem
Būtu grēks nesarūgtināt čehus

     [+] [-]

, 2015-09-06 18:17, pirms 9 gadiem
M
Pelnit uzvaru saja gadijuma ir smags vards, mums bija savas iespejas, bet nezvai var teikt, ka pelnijam uzvaret